> NLM / Ressurser / Aktuelt materiellAktuelt materiell

På denne siden samler vi hver måned ressurser som er særlig aktuelle. Savner du noe? Ta kontakt med info@nlm.no.

  

Aktuelt materiell for MARS 2017:

   

PowerPoint-presentasjon: aktuelt i mars

Presentasjonen inneholder aktuelle plakater, og er tenkt brukt på storskjerm f.eks. før/etter møter i forsamlinger og større misjonsfellesskap.

   

Fast giver-skjema (nye for 2017)

(Obs! Engelsk versjon er fra 2016)

     

NLM-plakat

Vi har laget noen informasjonsplakater for NLM som kan henges rundt om på bedehus, skoler, regionskontor eller lignende. Vi har to forskjellige versjoner, begge i A3-format (i samme pdf).

     

NLMs prosjektkatalog 2017

Årets prosjektkatalog har nå blitt sendt ut med Utsyn region (nr. 2/2017), samt til forsamlinger, skoler osv. Vil du ha tilsendt flere eksemplarer til ditt misjonsfellesskap e.l.? Ta kontakt med info@nlm.no.

Alle prosjektene på nettsiden er også oppdatert. Nedlastbar pdf av katalogen kommer til uken.

Vi har også laget en film i forbindelse med prosjektkatalogen. Den kan brukes under/før kollekt, før møtet eller når dere ønsker å sette et spesielt søkelys på unådde folkeslag.

Filmen kan du laste ned her:

Til alle folkeslag m/takkeplakat (2017) (ekstern lenke) (lengde: 1:03)

 

Vi anbefaler versjonen med plakat over til visning i forsamlinger e.l., men filmen finnes også uten plakat, til f.eks. deling i sosiale medier eller bruk på møter i samarbeid med/regi av andre organisasjoner, der man bare ønsker å generelt sette fokus på misjonsoppdraget og unådde folkeslag:

Til alle folkeslag (2017) (ekstern lenke) (lengde: 1:01)

    

1. pinsedag: Bønnedag for unådde

1. pinsedag er internasjonal bønnedag for unådde folkegrupper, og alle NLMs forsamlinger oppfordres til å markere dette denne dagen. Kampanjen har egen internasjonal nettside, men vi har også utformet en egen powerpoint-presentasjon på norsk:

  

Vi oppfordrer også særlig til at man viser filmen "Til alle folkeslag (2017)" denne dagen. (Link til filmen under punktet over, "NLMs prosjektkatalog 2017".)

    

Månedens misjonsland

Månedens misjonsland i mars er Indonesia. Les mer om arbeidet her.

       

Film:

Denne måneden vil vi særlig fremheve NLMs arbeid for å redusere stigmatisering av psykisk syke i Indonesia og bedre helsetilbudet for dem, samt samarbeidet med Abdi Sabda teologiske seminar, som utdanner ledere til kirker og kristne organisasjoner. Vi anbefaler denne nyproduserte filmen som presenterer dette arbeidet:

Indonesia (2017) (ekstern lenke) (lengde: 3:40)

          

Powerpoint:

                      

VIPPS

Du og de som går i din forsamling kan nå gi kollekt med Vipps.

   

Film om Vipps:

Vipps for NLM (ekstern lenke) (lengde: 42 sek.)

   

Les mer:

Les mer om giverordninger her.

   


Dagens bibelsitat

Fork 3:14 Jeg forsto at alt det Gud gjør, det varer evig. Ingen kan legge noe til og ingen kan ta noe fra. Slik har Gud gjort for at vi skal frykte ham.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.