> NLM / Ressurser / Aktuelt materiellAktuelt materiell

På denne siden samler vi hver måned ressurser som er særlig aktuelle. Savner du noe? Ta kontakt med info@nlm.no.

  

Aktuelt materiell for APRIL 2017:

   

PowerPoint-presentasjon: aktuelt i april

Presentasjonen inneholder aktuelle plakater, og er tenkt brukt på storskjerm f.eks. før/etter møter i forsamlinger og større misjonsfellesskap.

     

15 tips til misjonsinformasjon

Hvordan bli oppdatert på NLMs misjonsarbeid – og hvordan informere? Her er noen tips. (Dokumentet ligger også fast til nedlasting nederst på denne siden.)

  

VIPPS-aksjon 7. mai

Vipps aksjon i alle NLMs fellesskap! Er dere med?

Film, plakater og annet materiell kommer om et par uker. Les mer her.

    

1. pinsedag: Bønnedag for unådde

1. pinsedag er internasjonal bønnedag for unådde folkegrupper, og alle NLMs forsamlinger oppfordres til å markere dette denne dagen. Kampanjen har egen internasjonal nettside, men vi har også utformet en egen powerpoint-presentasjon på norsk:

  

Vi oppfordrer også særlig til at man viser filmen "Til alle folkeslag (2017)" denne dagen. (Link til filmen under punktet over, "NLMs prosjektkatalog 2017".)

   

NLM-plakat

Vi har laget noen informasjonsplakater for NLM som kan henges rundt om på bedehus, skoler, regionskontor eller lignende. Vi har to forskjellige versjoner, begge i A3-format (i samme pdf).

       

Fast giver-skjema (nye for 2017)

(Obs! Engelsk versjon er fra 2016)

      

NLMs prosjektkatalog 2017

Årets prosjektkatalog har nå blitt sendt ut med Utsyn region (nr. 2/2017), samt til forsamlinger, skoler osv. Vil du ha tilsendt flere eksemplarer til ditt misjonsfellesskap e.l.? Ta kontakt med info@nlm.no.

Alle prosjektene på nettsiden er også oppdatert. Nedlastbar pdf av katalogen kommer til uken.

Vi har også laget en film i forbindelse med prosjektkatalogen. Den kan brukes under/før kollekt, før møtet eller når dere ønsker å sette et spesielt søkelys på unådde folkeslag.

Filmen kan du laste ned her:

Til alle folkeslag m/takkeplakat (2017) (ekstern lenke) (lengde: 1:03)

 

Vi anbefaler versjonen med plakat over til visning i forsamlinger e.l., men filmen finnes også uten plakat, til f.eks. deling i sosiale medier eller bruk på møter i samarbeid med/regi av andre organisasjoner, der man bare ønsker å generelt sette fokus på misjonsoppdraget og unådde folkeslag:

Til alle folkeslag (2017) (ekstern lenke) (lengde: 1:01)

     

Månedens misjonsland

Månedens misjonsland i april er Sør-Amerika. Les mer om arbeidet her.

         

Film:

Denne måneden vil vi særlig fremheve NLMs store Norad-støttede familieprosjekt i Peru, som arbeider for å utvikle og styrke familier og familierelasjoner og sikre barn en trygg og god oppvekst. Vi anbefaler denne nyproduserte filmen som presenterer dette arbeidet:

Sør-Amerika (2017) (ekstern lenke) (lengde: 2:23)

          

Powerpoint:

 


Dagens bibelsitat

Joh 15:2 Hver grein på meg som ikke bærer frukt, tar han bort. Og hver den som bærer frukt, renser han, for at den skal bære mer frukt.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.