> TeFT familie / Nyheter / Utvidet søknadsperiode for TeFT familieUtvidet søknadsperiode for TeFT familie

Foto: Espen Ottosen

Familiebibelskolen TeFT familie har blitt et svært populært tilbud, men mange søker sent. Derfor har man nå utvidet søknadsfristen for de neste kullene til ut april måned.

Familiebibelskolen, TeFT familie, har vist seg å være et populært tiltak. NLM ønsker med dette å styrke familier, og å hjelpe familier til å endre sine måter å prioritere både tid og penger.

I et samfunn som i stadig større grad øker presset på familier, er det viktig at en har et bevisst forhold til hva det vil si å være en familie. Hva en tenker om ekteskapet og hva en tenker om at foreldre har et ansvar for formidling om tro i hjemmet.

  

Sammen om det viktigste

Under mottoet «Tid sammen og tid med Gud», har skolen nå hatt 3 kull og 18 familier gjennom opplegget.

En har temaer som «Formidling av tro i hjemmet», «Ekteskapet», «Kristen hverdagsetikk», «Formidling av tro over generasjonene», «Forsamling/fellesskap» og rene bibelfag. En har sett familier blitt forandret ved å gå på TeFT familie.

  

Fortsatt ledige plasser

Det har vært ventelister på de foregående kull, men en har også registrert at søknadene har kommet sent. På bakgrunn av dette, har en derfor funnet at det vil være fornuftig å utvide søknadsperioden til ut april måned.

Det er fortsatt noen plasser, størst sjanse for å komme med har en om en søker på høsten 2018.

  

Vi håper på å se deres søknad. Les mer her.


Reklamevideo

Dagens bibelsitat

2Tim 2:22 Fly fra ungdommens lyster! Og jag etter rettferdighet, tro, kjærlighet, fred med dem som påkaller Herren av et rent hjerte!

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.