> ULPåmeldingen til UL 2015 er endelig åpnet. Her finner du informasjon om priser og hvordan du kan melde deg på.

Fire av fjorårets UL-deltakere forteller om hva de gleder seg mest til med UL2015 i Randaberg.

UL2015 flyttes fra Ålgård til Randaberg. Vi har intervjuet prosjektleder for UL, Christina Rydland, for å høre litt mer om hva som skjer, hva som blir likt som før og hva som blir annerledes.

De siste årene har Ung Landsmøte (UL) vært stedfast i Kongeparken Amfi. Nå har eieren av Amfiet sagt opp alle sine leieforhold, og UL måtte dermed finne en alternativ plassering.

Her er en oversikt over sangene som ble brukt i lovsangen under UL 2014. 

Her finner du alle seminarene som ble holdt i amfiet under UL 2014

Marte Wexelson Goksøyr forteller om sorteringssamfunnet. Er det en realitet allerede nå, eller en fryktet framtidsfiksjon?

Her finner du alle talene fra bibeltimer og kveldsmøter som ble holdt i løpet av UL 2014 i Kongeparken.

Fikk du ikke med deg alle episodene av ULTV? Her finner du dem. 

Som en respons til oppslaget fra den kristne avisen Vårt Land, i forbindelse med UL, laget ULs eget lyd, lys og bilde-crew et innslag som ble holdt på avslutningsshowet på UL. Her kan du se innslaget:

- Som giver i Siembra så er du med på å forandre liv. Det er ikke tull engang! sier Daniel Rydland Bjåen. Han var Siembra-general under UL i Kongeparken.


UL - kort fortalt

Ung Landsmøte

Festival som forandrer. Vårt ønske er at UL skal være en festival som forandrer mennesker. Vi håper at du som kommer på UL kan få hjelp og bli inspirert til leve som kristen i hverdagen der du skal reise hjem igjen når uka er over.

Gjennom møter, lovsang, smågrupper og aktuelle seminar ønsker vi å legge til rette for at du kan få påfyll, oppleve felleskap, lovsynge sammen med 3000 andre, prate med flinke samtalepartnere, be sammen med venner og forbedere. På UL kan vi også garantere et yrende festivalliv med aktiviteter, konkuranser, talkshow, osv.

   

Neste ULs tema: "Masker"
Tidsrom: 28.juli - 01.august 2015

Sted: Randaberg Arena

Today's Quote

2Mos 20:7 Du skal ikke misbruke Herren din Guds navn, for Herren vil ikke holde den uskyldig som misbruker hans navn.

Share