> ULPå UL kan du få med deg en rekke aktuelle, spennende og innspirerende seminarer. Seminarer er en viktig del av UL hvor du kan fordype deg og lære mer om temaer innenfor troen.

På UL kan du velge mellom en rekke forskjellige aktiviteter. Siden det i år også er seminarer gjennom hele dagen har vi satset på en del aktiviteter i nærheten av UL-området slik at du kan få både i pose og sekk.

Onsdag 3.august ringer Trygve Skaug jula inn på UL, med julekonsert i Randaberg Arena.

Er du som meg, du har lest at det skal være messiansk påskemåltid på UL, men skjønner ikke helt greia. Var ikke tema fest? Blir det fest med påskemåltid da?

Last ned og oppdater årets UL-app i dag å få med deg alt du trenger å vite om UL på Randaberg. Tilgjengelig for Android og iOS.

Årets UL promo er klar - se den først her også del den med ALLE dere kjenner! Vi håper DU kommer!

UL sparer ikke på kruttet og smeller til allerede på tirsdag med en magisk konsertopplevelse i Randaberg Arena. Vi har da gleden å meddele at Leeland (US) står på UL-scenen.

Har du ungdommer som skal på UL? Eller bor du i området og har lyst til å ha en tjeneste under UL? Vi trenger deg til gjennomføringen av UL 2016 i Randaberg Arena.

Påmeldingen til UL 2016 er endelig åpnet. Her finner du informasjon om priser og hvordan du kan melde deg på.

UL 2016 nærmer seg med stormskritt, og årets spennende tema er "Fest". Vi har et utrolig spennende program, og vi gleder oss til å presentere dette utover våren. Følg med på ul.no og sosiale medier! 

Med utgangspunkt i egne reiser beskriver og forklarer Ed Brown trosfrihetens kår i områder som Midtøsten, India, Myanmar og USA.


Ung Landsmøte

Festival som forandrer. Vårt ønske er at UL skal være en festival som forandrer mennesker. Vi håper at du som kommer på UL kan få hjelp og bli inspirert til leve som kristen i hverdagen der du skal reise hjem igjen når uka er over.

Gjennom møter, lovsang, smågrupper og aktuelle seminar ønsker vi å legge til rette for at du kan få påfyll, oppleve felleskap, lovsynge sammen med 3000 andre, prate med flinke samtalepartnere, be sammen med venner og forbedere. På UL kan vi også garantere et yrende festivalliv med aktiviteter, konkuranser, talkshow, osv.

   

Neste ULs tema: "Fest"
Tidsrom: 2-6.august 2016

Sted: Randaberg Arena

Dagens bibelsitat

Sal 42:6 Hvorfor er du nedbøyd, min sjel, og bruser i meg? Vent på Gud! For ennå skal jeg prise ham for frelse fra hans åsyn.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.