> ULPåmeldingen til UL 2016 er endelig åpnet. Her finner du informasjon om priser og hvordan du kan melde deg på.

UL 2016 nærmer seg med stormskritt, og årets spennende tema er "Fest". Vi har et utrolig spennende program, og vi gleder oss til å presentere dette utover våren. Følg med på ul.no og sosiale medier! 

Med utgangspunkt i egne reiser beskriver og forklarer Ed Brown trosfrihetens kår i områder som Midtøsten, India, Myanmar og USA.

ULTV smalt til med en avslutningsshow spesial deluxe-episode, med aktivitetshøydepunkter, dronebilder og ULTV-dans.

Også på ULs siste dag var ULTV ute blant deltagerne med intervjuer, limbostikk og selfiestang. Og hvem er egentlig best – nordlendinger eller islendinger?

Rachel Gardner holdt ULs siste bibeltime, om temaet «Identity in Christ».

Vi liker av og til å ha "ti kjappe" her på iTro. I dag utfordrer vi Morten Dahle Stærk om sex, samliv, kjærlighet og sånne ting.

iTro har snakket med en av smågruppene på UL, som setter pris på å tenke og sette ord på ting sammen, og å bli utfordret av hverandre.

Margunn Kjølleberg talte på kveldsmøte på UL i Randaberg Arena med temaet «Fri til å slippe maska».

– Menneskeverd advarer mot å tegne et idyllisk bilde av aktiv dødshjelp, når det ikke er et rett bilde.

Britiske Rachel Gardner har kommet fra London for å holde bibeltimer på UL i Randaberg.


Ung Landsmøte

Festival som forandrer. Vårt ønske er at UL skal være en festival som forandrer mennesker. Vi håper at du som kommer på UL kan få hjelp og bli inspirert til leve som kristen i hverdagen der du skal reise hjem igjen når uka er over.

Gjennom møter, lovsang, smågrupper og aktuelle seminar ønsker vi å legge til rette for at du kan få påfyll, oppleve felleskap, lovsynge sammen med 3000 andre, prate med flinke samtalepartnere, be sammen med venner og forbedere. På UL kan vi også garantere et yrende festivalliv med aktiviteter, konkuranser, talkshow, osv.

   

Neste ULs tema: "Fest"
Tidsrom: 2-6.august 2016

Sted: Randaberg Arena

Dagens bibelsitat

Sal 23:4 Om jeg enn skulle vandre i dødsskyggens dal, frykter jeg ikke for ondt. For du er med meg, din kjepp og din stav, de trøster meg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.