> ULMellom møter, bibeltimer og seminarer på UL er det gode muligheter for å prøve forskjellige aktiviteter!

Vi har gleden av å presentere at to av Storbritannias største singer/song-writers kommer til UL. Fredag kl. 23 i Randaberg Arena ligger alt til rette for en flott konsertopplevelse. 

Egil Sjaastad er UL-veteran, og forteller at selv om mye er forandret på UL siden 70- og 80-tallet, har det viktigste blitt bevart.

Vi har gleden av å presentere årets program for UL. Sjekk ut programmet for UL 2015 her: 

Visste du for eksempel at toalettene blir besøkt omtrent 55 000 ganger i løpet av UL? Og at det vil bli uttalt omtrent 120 000 ord i mikrofonene?

Sjekk ut reklamefilm for årets UL her, og bli med å spre ordet til venner og kjente.

ULs journalister har vært hjemme hos ULTV-programleder Kari, for å finne ut hvordan hun er når kameraene er slått av.

Vi sparer ikke på kruttet og smeller til allerede på tirsdag med en vill konsert. Samuel er akkurat nå aktuell med splitter nytt album som låter fett! Gled deg til en heidundrenes kveld i Arenaen!

Har du ungdommer som skal på UL? Eller bor du i området og har lyst til å ha en tjeneste under UL? Vi trenger deg til gjennomføringen av UL 2015 i Randaberg Arena.

Bjørn Kahrs er ordfører og Helene Kolnes (20) er en erfaren UL-deltaker fra Randaberg. Begge ser fram til at sommerens UL blir flyttet til hjemplassen deres.

Påmeldingen til UL 2015 er endelig åpnet. Her finner du informasjon om priser og hvordan du kan melde deg på.


Reklamevideo UL 2015

Ung Landsmøte

Festival som forandrer. Vårt ønske er at UL skal være en festival som forandrer mennesker. Vi håper at du som kommer på UL kan få hjelp og bli inspirert til leve som kristen i hverdagen der du skal reise hjem igjen når uka er over.

Gjennom møter, lovsang, smågrupper og aktuelle seminar ønsker vi å legge til rette for at du kan få påfyll, oppleve felleskap, lovsynge sammen med 3000 andre, prate med flinke samtalepartnere, be sammen med venner og forbedere. På UL kan vi også garantere et yrende festivalliv med aktiviteter, konkuranser, talkshow, osv.

   

Neste ULs tema: "Masker"
Tidsrom: 28.juli - 01.august 2015

Sted: Randaberg Arena

Dagens bibelsitat

Sal 100:2 Tjen Herren med glede, kom fram for hans åsyn med jubel!

Del