> Utsyn / Nyheter fra Utsyn / GF 2018 er på sponsorjaktGF 2018 er på sponsorjakt

Foto: OCC

Sparebanken Sør har gitt 75 000 fond-kroner til NLMs GF 2018. Banken blir også en av generalforsamlingens hovedsponsorer. For tiden jaktes det på flere sponsorer.

Norsk Luthersk Misjonssambands GF 2018 er tildelt 75 000 kroner fra et fond i Sparebanken Sør. Sør-fondet bidrar med gaver til allmennyttige formål, til vekst og utvikling innen idrett, kompetanse og kulturaktiviteter. I dette tilfellet vil gaven bli brukt til å dekke arrangementsutgifter i forbindelse med Misjonssambandets generalforsamling. GF 2018 arrangeres på Oslofjord Convention Center i Vestfold 3.–8. juli, og det er Region sør som har ansvar for det arrangementstekniske.

Gjermund Nordhus, prosjektleder for GF 2018, er takknemlig for det fine bidraget fra Sør-fondet. Han tilføyer at Sparebanken Sør også har sagt ja til å være hovedsponsor, sammen med Knif Trygghet forsikring AS. En tredje hovedsponsor kan komme til med det første.

– Jobbes med saken

Ansvaret for å skaffe sponsorer til arrangementet ligger blant annet på en komité som kalles Sponsorkomiteen. Lederen der, Karl Erik Granberg, opplyser at det fortsatt jobbes med saken. Komiteen er veldig interessert i tips og henvendelser (kgranberg@nlm.no). Andre som jakter sponsorer, er Gjermund Nordhus og Marianne Thormodsæter.   

Noen av sponsorene er interne, som for eksempel NLM vgs. Men det tenkes også eksternt, på bedrifter og andre som vil gjøre seg synlige overfor GFs mange tusen deltakere.

Sponsorer kan kjøpe annonser i en GF-guide, i Utsyn eller på informasjonsskjermer. Tid for reklamevideoer selges også.

Spennende publikum

– Vi tror GF-deltakerne er et spennende publikum å vise seg fram for, sier Granberg. Han tilføyer at komiteen også legger alt godt til rette for sponsorer som tenker i retning av annonsepakker og lignende.

Foreløpig kan hverken Nordhus eller Granberg si hvordan sponsingen av GF 2018 ligger an i forhold til det oppsatte budsjettet.


Mange har påstått at en klassisk bedehusforkynnelse har vært så fokusert på den andre trosartikkel – altså budskapet om frelse – at den første trosartikkels ord om Gud som skaper har blitt oversett. Konsekvensen er, sies det gjerne, at forkynnelsen bare understreker menneskets syndighet og tier om at vi er skapt i Guds bilde.

Nylig var jeg på en internasjonal kristen konferanse hvor en tysker etter noen få minutter spurte: «Men hva slags lutheraner er du? Her i Tyskland pleier de å være veldig liberale». Hva er da et godt svar?

De siste ukene har det vært debatt om hvorvidt det israelske flagget bør heises når NLM feirer generalforsamling til sommeren. Som kjent konkluderte hovedstyret med å si nei til denne oppfordringen (selv om det vil bli både bønn for Israel og seminar om temaet). Det har ført til kraftige reaksjoner.

Utsyn på Facebook

Norge

NLM ønsker å se levende og utadrettede kristne fellesskap over hele Norge.

Les mer | Bli fast giver

Dagens bibelsitat

Rom 12:10 Vær varmhjertet mot hverandre i broderkjærlighet! Kappes om å hedre hverandre!

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.