> Utsyn / Nyheter fra Utsyn / Kristne barnesanger på SpotifyKristne barnesanger på Spotify

Artistene Mathias og Pernille er blant dem som anbefales på Spotify av Superblink. I løpet av noen uker legges deres nye album, «Den største», i sin helhet ut på Spotify. (Pressefoto)

Superblink har laget ei spilleliste med 1000 kristne barnesanger på Spotify.

– Jeg har tenkt på det lenge at det hadde vært fint om foreldrene kunne finne ei spilleliste med kristne barnesanger på Spotify, sier redaktør i Superblink, Torunn Haraldsen. – Jeg har ikke sett noe tilsvarende og har savnet dette for mine egne barn.

 

Både ny og gammel musikk

– Er det både norske og engelske sanger på lista?

– Ja, men det er bare norske artister med. Vi har tatt fra de albumene som virker bra. Vi har for eksempel musikk fra en ny cd av Mathias og Pernille som kom ut i fjor høst. Også Line, Kim og Rune fra jeg var liten ligger der, sier Torunn.

– Hvilken aldersgruppe passer sangene for?

– For de som er i Superblinkalder, fra fire til tolv år, men vi har også tatt med sanger fra Oslo Soul teens. De ligger jo i det øvre aldersskiktet for vår målgruppe.

 

Medlemmer kan laste ned

– Hvordan finner man spillelista?

– Hvis du går inn på superblink.no, finner du lenken til lista. Eller du kan søke opp Superblink på Spotify. Veldig mange har allerede et medlemskap i Spotify. Da kan du enten spille musikken direkte eller laste den ned. De fleste som har barn i Superblink-alderen kjenner til Spotify, sier Torunn.

Man må ikke ha medlemskap i Spotify for å lytte til musikken. Du kan lytte hvis du ikke er medlem også, men du kan ikke laste ned musikken, og du må tåle litt reklame innimellom.

– Kan musikken spilles på mobil?

– Å ja! Og kobler du den til bluetooth i bilen, kan du kjøre musikken over bilradioen, forklarer Torunn.

 

Alt på lydfil i fremtiden

Torunn sier at Superblink følger med i den tekniske utviklingen. – Vi produserer cd-er fortsatt, og i februar sender vi ut en ny som vedlegg til klubbavisen. Men for første gang legges også lydfilen ut på superblink.no. Dette er en konsekvens av at færre og færre har cd-spillere. På sikt vil cd-produksjonen opphøre og alt legges på lydfil i stedet.

– For å lytte til cd-en på superblink.no må man velge «Lydrommet» og «CD», forklarer Torunn. – Vi legger ut noen spor hver fredag i februar. På selve utgivelsesdagen, den 27. februar, kan barna høre alt sammen.


I 126 år har NLM vært noe mer enn «bare» en misjonsorganisasjon. Selv om kallet til de minst nådde har stått helt sentralt, har det omfattende arbeidet i Norge hatt en selvstendig verdi. Det har aldri vært slik at denne virksomheten bare er blitt sett på som bare et slags innsamlingsredskap eller et mobiliseringsredskap.

Dette nummeret av Utsyn handler i særlig grad om Luther og reformasjonen. Vi markerer at det er 500 år siden Luther sendte ut sine 95 teser om avlatshandel, anger og bot. I etterkant ble Luthers anliggende ofte oppsummert i de tre «alene»-formuleringene: «Troen alene», «Nåden alene», «Skriften alene».

Et stortingsvalg er akkurat over. Innad i NLM vil de partipolitiske vurderingene variere – og det må vi respektere. Men uansett hva vi mener om valgets utfall bør vi kunne glede oss over at politikkens betydning er begrenset i et demokrati. Så lenge religionsfrihet og ytringsfrihet respekteres, kan NLM fortsatt bygge forsamlinger, arrangere møteuker og bibelhelger, og sende ut misjonærer.

Utsyn på Facebook

Sentral-Asia

I Sentral-Asia er det krevende å drive misjon. Kristne lever under svært vanskelige forhold i et samfunn hvor myndighetene kontrollerer det meste.

Les mer | Bli fast giver

Dagens bibelsitat

Sal 28:7a Herren er min styrke og mitt skjold. Til ham har mitt hjerte satt sin lit, og jeg blir hjulpet.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.