> Utsyn / Nyheter fra Utsyn / Kristne barnesanger på SpotifyKristne barnesanger på Spotify

Artistene Mathias og Pernille er blant dem som anbefales på Spotify av Superblink. I løpet av noen uker legges deres nye album, «Den største», i sin helhet ut på Spotify. (Pressefoto)

Superblink har laget ei spilleliste med 1000 kristne barnesanger på Spotify.

– Jeg har tenkt på det lenge at det hadde vært fint om foreldrene kunne finne ei spilleliste med kristne barnesanger på Spotify, sier redaktør i Superblink, Torunn Haraldsen. – Jeg har ikke sett noe tilsvarende og har savnet dette for mine egne barn.

 

Både ny og gammel musikk

– Er det både norske og engelske sanger på lista?

– Ja, men det er bare norske artister med. Vi har tatt fra de albumene som virker bra. Vi har for eksempel musikk fra en ny cd av Mathias og Pernille som kom ut i fjor høst. Også Line, Kim og Rune fra jeg var liten ligger der, sier Torunn.

– Hvilken aldersgruppe passer sangene for?

– For de som er i Superblinkalder, fra fire til tolv år, men vi har også tatt med sanger fra Oslo Soul teens. De ligger jo i det øvre aldersskiktet for vår målgruppe.

 

Medlemmer kan laste ned

– Hvordan finner man spillelista?

– Hvis du går inn på superblink.no, finner du lenken til lista. Eller du kan søke opp Superblink på Spotify. Veldig mange har allerede et medlemskap i Spotify. Da kan du enten spille musikken direkte eller laste den ned. De fleste som har barn i Superblink-alderen kjenner til Spotify, sier Torunn.

Man må ikke ha medlemskap i Spotify for å lytte til musikken. Du kan lytte hvis du ikke er medlem også, men du kan ikke laste ned musikken, og du må tåle litt reklame innimellom.

– Kan musikken spilles på mobil?

– Å ja! Og kobler du den til bluetooth i bilen, kan du kjøre musikken over bilradioen, forklarer Torunn.

 

Alt på lydfil i fremtiden

Torunn sier at Superblink følger med i den tekniske utviklingen. – Vi produserer cd-er fortsatt, og i februar sender vi ut en ny som vedlegg til klubbavisen. Men for første gang legges også lydfilen ut på superblink.no. Dette er en konsekvens av at færre og færre har cd-spillere. På sikt vil cd-produksjonen opphøre og alt legges på lydfil i stedet.

– For å lytte til cd-en på superblink.no må man velge «Lydrommet» og «CD», forklarer Torunn. – Vi legger ut noen spor hver fredag i februar. På selve utgivelsesdagen, den 27. februar, kan barna høre alt sammen.


Den som tror at samlivsdebatten i Den norske kirke nå kan avsluttes fordi likekjønnede par kan gifte seg, tar nok feil. Nå er debatten i gang om hvorvidt prester kan være samboere. Fra en side sett, er det på høy tid. En slik samlivsform er langt mer utbredt enn samliv mellom to menn eller to kvinner. Dermed krever det stor bevissthet å velge bort samboerskapet.

Kvar går vegen for Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) i dag? Korleis vil dei mange endringane i samfunn og kristenliv i landet påverke vegval, strategi og arbeidsgreinene? For vi arbeider i ein  annan kultur enn berre for få ti-år sidan, der også NLM har endra seg. Alt som lever er i endring. Vil NLM vere ein brukbar reiskap i Guds hand, må vi spørje oss kvar går vegen i dag?  

«Man finner budskap i NT som strider mot hva vi mener er rett ut fra både menneskerettigheter og ut fra vanlig etikk», sa Anders Martinsen til Vårt Land 7/2. Og for en gangs skyld er ikke temaet homofili eller sex. Martinsen anklager Bibelselskapets nye oversettelse for å pynte på problematiske tekster ved for ofte å skrive «tjener» istedenfor «slave».

Utsyn på Facebook

Sør-Amerika

NLM driver et stort familieprosjekt i Peru, i tillegg til et bredt evangelisk arbeid i både Peru og Bolivia.

Les mer | Bli fast giver

Dagens bibelsitat

Joh 6:63 Det er Ånden som gjør levende, kjødet gagner ikke noe. De ordene jeg har talt til dere, er ånd og er liv.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.