> Utsyn / Nyheter fra Utsyn / Kristne barnesanger på SpotifyKristne barnesanger på Spotify

Artistene Mathias og Pernille er blant dem som anbefales på Spotify av Superblink. I løpet av noen uker legges deres nye album, «Den største», i sin helhet ut på Spotify. (Pressefoto)

Superblink har laget ei spilleliste med 1000 kristne barnesanger på Spotify.

– Jeg har tenkt på det lenge at det hadde vært fint om foreldrene kunne finne ei spilleliste med kristne barnesanger på Spotify, sier redaktør i Superblink, Torunn Haraldsen. – Jeg har ikke sett noe tilsvarende og har savnet dette for mine egne barn.

 

Både ny og gammel musikk

– Er det både norske og engelske sanger på lista?

– Ja, men det er bare norske artister med. Vi har tatt fra de albumene som virker bra. Vi har for eksempel musikk fra en ny cd av Mathias og Pernille som kom ut i fjor høst. Også Line, Kim og Rune fra jeg var liten ligger der, sier Torunn.

– Hvilken aldersgruppe passer sangene for?

– For de som er i Superblinkalder, fra fire til tolv år, men vi har også tatt med sanger fra Oslo Soul teens. De ligger jo i det øvre aldersskiktet for vår målgruppe.

 

Medlemmer kan laste ned

– Hvordan finner man spillelista?

– Hvis du går inn på superblink.no, finner du lenken til lista. Eller du kan søke opp Superblink på Spotify. Veldig mange har allerede et medlemskap i Spotify. Da kan du enten spille musikken direkte eller laste den ned. De fleste som har barn i Superblink-alderen kjenner til Spotify, sier Torunn.

Man må ikke ha medlemskap i Spotify for å lytte til musikken. Du kan lytte hvis du ikke er medlem også, men du kan ikke laste ned musikken, og du må tåle litt reklame innimellom.

– Kan musikken spilles på mobil?

– Å ja! Og kobler du den til bluetooth i bilen, kan du kjøre musikken over bilradioen, forklarer Torunn.

 

Alt på lydfil i fremtiden

Torunn sier at Superblink følger med i den tekniske utviklingen. – Vi produserer cd-er fortsatt, og i februar sender vi ut en ny som vedlegg til klubbavisen. Men for første gang legges også lydfilen ut på superblink.no. Dette er en konsekvens av at færre og færre har cd-spillere. På sikt vil cd-produksjonen opphøre og alt legges på lydfil i stedet.

– For å lytte til cd-en på superblink.no må man velge «Lydrommet» og «CD», forklarer Torunn. – Vi legger ut noen spor hver fredag i februar. På selve utgivelsesdagen, den 27. februar, kan barna høre alt sammen.


Den konservative nettavisen Minerva har de siste ukene publisert en rekke kritiske artikler om oppvekst i religiøse miljøer. Det startet med et sterkt intervju med Sara Charlotte Amundsen (21). Hun vokste opp i Jehovas vitner, men vendte menigheten ryggen som 19-åring og ble deretter utstøtt.

Nesten halvveis inn 2017 har jeg lyst til å rette en stor takk til alle misjonsvenner som blant annet gjennom sin givertjeneste bidro til at NLM enda et år kunne være med og utbre Guds rike i Norge og i utlandet. Når regnskapet i tillegg kunne gjøres opp med et resultat som viser at det i fjor ble brukt omtrent like mye penger som kom inn, var det ekstra gledelig.

Bør kristne støtte jødenes rett til å omskjære sine guttebarn?

Utsyn på Facebook

Norge

I Norge driver NLM et stort og variert arbeid over hele landet. I dag satser vi også mer og mer på flerkulturelt arbeid.

Les mer | Bli fast giver

Dagens bibelsitat

Matt 11:29 Ta mitt åk på dere og lær av meg, for jeg er nedbøyd og ydmyk av hjertet. Så skal dere finne hvile for deres sjeler.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.