> Utsyn / Nyheter fra Utsyn / Nytt styre i NLM-MAFNytt styre i NLM-MAF

Foto: skjermdump fra nlm-maf.no

På årsmøtet til NLM-MAF i april blei det valgt nytt styre. – NLM-MAF er ei medarbeidarforeining som ynskjer å ha eit godt samarbeid med arbeidsgivar, seier leiar Frode Granerud.

Nytt styre i NLM-MAF

Leiar: Frode Granerud

Nestleiar: Steinar Gulbrandsen

Sekretær: Anne Margareth Austgulen

Økonomiansvarleg: Andreas Bakke

Web- og medlemsansvarleg: Torunn Stautland Haraldsen

Varamedlem: Jorunn-Marie Haugstad

På årsmøtet til NLM-MAF i april blei det valgt nytt styre. No har styret konstituert seg, og du finn den nye samansettinga i boksa til høgre.

  

– Det siste året har NLM-MAF arbeida med fleire saker som er viktige for dei tilsette i NLM, seier leiar Frode Granerud (biletet) og nemner foreininga sitt arbeid med å få i stand ein tariffavtale. – Denne og fleire saker vil ha fokus også hos det nye styret.

 

Medlemskap for alle

På årsmøtet blei det vedtatt at tilsette som blir pensjonistar kan behalda sitt medlemskap i NLM-MAF.

– Medlemskapet deira i KRIFA går ut, men dei som ønsker det kan fortsatt vera medlemmar i medarbeidarforeininga og blant anna dra nytte av den gode forsikringsavtalen me har med KNIF, seier Granerud som oppfordrar alle tilsette i NLM å vurdera eit medlemskap i foreininga.

  

Viktig foreining

– NLM-MAF er ei medarbeidarforeining som ynskjer å ha eit godt samarbeid med arbeidsgivar. Me har andre verdiar enn ei vanleg fagforeining, og har blant anna ikkje streik som verkemiddel i tilfelle konflikt. Men me ser gjennom arbeidet vårt at ei slik foreining er viktig, både for den enkelte tilsette og for fellesskapet.


Generalforsamlingen (GF) er viktige for NLM! Det er vårt øverste organ der de viktige beslutningene fattes, og det er et stevne som mange opplever at gir inspirasjon og fornyelse av kallet. Årets GF bekrefter det. Jeg har sjelden fått så mange begeistrede tilbakemeldinger som etter GF-uken i begynnelsen av juli.

Mange har påstått at en klassisk bedehusforkynnelse har vært så fokusert på den andre trosartikkel – altså budskapet om frelse – at den første trosartikkels ord om Gud som skaper har blitt oversett. Konsekvensen er, sies det gjerne, at forkynnelsen bare understreker menneskets syndighet og tier om at vi er skapt i Guds bilde.

Nylig var jeg på en internasjonal kristen konferanse hvor en tysker etter noen få minutter spurte: «Men hva slags lutheraner er du? Her i Tyskland pleier de å være veldig liberale». Hva er da et godt svar?

Utsyn på Facebook

Sør-Amerika

I Sør-Amerika arbeider NLM i Peru og Bolivia. Selv om de fleste i disse landene kaller seg katolikker, er troslivet sterkt preget av folketro og fedredyrking. De færreste kjenner Jesus som frelser.

Les mer | Bli fast giver

Dagens bibelsitat

Joh 17:21 at de alle må være ett, likesom du, Far, i meg, og jeg i deg – at også de må være ett i oss, for at verden skal tro at du har utsendt meg.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.