Bestefar og barnebarn

BBB-leir 1 - Solåsen

Solåsen, 4.-5. mai 2019.

BBB står for «besteforeldre og barnebarn». Dette er årets første av to BBB-leirer på Solåsen! Her samles vi til en begivenhetsrik helg for både små og store. Det blir spennende bibelsamlinger tilrettelagt for de yngre, og spreke ledere som aktiviserer både store og små. Vi skal også få lære om Barnas misjonsprosjekt i Vest-Afrika.

 

Dette er en leir med fantastiske muligheter for å ha Jesus-fokusert kvalitetstid på tvers av generasjonene. Ta med deg én, to, tre eller fire besteforeldre, eller tilsvarende mange barnebarn, og kom på en leir spesielt for dere.

 

Har du ingen barnebarn eller besteforeldre som kan bli med? Kanskje du kan låne noen denne helgen?

 

Leiren begynner lørdag formiddag, og avsluttes søndag ettermiddag.

 

Påmeldingsfrist:

26.04.2019

 

Priser:

Barn kr 345

Voksen kr 785

 

Etter påmeldingsfristen øker prisen med kr 200,-

Leirklubbrabatt barn opp til 14 år: kr 100,-. Medlemskap i leirklubben: kr 50,- pr kalenderår.

Adresse

Solåsen 2B, 3280 Tjodalyng

Tidspunkt

Lørdag 4. - søndag 5. mai 2019