Mann med VR-briller

Velkommen til nye nlm.no

NLMs nettside har fått en solid ansiktsløfting. Her følger litt viktig informasjon om hva som er nytt.

Velkommen til nlm.no! Hvis du har besøkt nlm.no tidligere, vil du kanskje oppdage at nettsiden nå ser litt annerledes ut enn før. Faktisk er den ikke bare litt annerledes – den er helt ny. Nybygd fra bunnen av, på ny plattform: Episerver, en av verdens mest velrennomerte publiseringsplattformer.

Samtidig vil du oppdage at selv om utseendet er nytt, er mye av innholdet det samme som før – selv om noe av det kanskje har blitt flyttet litt rundt.

Vi har arbeidet lenge med å utforme den nye nettsiden. Ikke minst har vi brukt mye tid på brukerundersøkelser, hvor vi har kartlagt brukermønster og behov og intervjuet ulike typer brukere. Det høres kanskje kjedelig ut, men det har vært både nyttig og viktig – og nå gleder vi oss til å ta i bruk en nettside som er tilpasset misjonsarbeid i et stadig mer digitalisert samfunn.

Vi håper du vil besøke nlm.no ofte, enten du sitter foran PC-en og planlegger et søndagsmøte eller sitter på bussen og vil lese et blogginnlegg fra en misjonær.

 

Ressursbank

En av de mest åpenbare nyhetene er vår splitter nye ressursbank. Der vil du finne et stort antall ulike ressurser, alt fra NLMs grunnregler til reklameplakater. Er du på jakt etter referater fra NLMs hovedstyre og regionstyrer, eller et undervisningsopplegg, giverinformasjon, skjemaer, bilder eller kanskje noe helt annet? Sjekk i ressursbanken!

Vi har allerede fylt den opp med mye snacks og vil fortsette å fylle den med mer innhold de neste ukene og månedene. Hvis du savner noe som du pleide å finne på den gamle nettsiden, er det forhåpentligvis på vei – og så kan du alltid sende oss en epost på info@nlm.no og spørre.

 

Aktuelt

En annen nyhet er siden «Aktuelt», som er hovedsiden for nyheter og andre aktualiteter. Her finner du flere kategorier – blant annet arrangementer. Du vil også se at du kan velge mellom «Nyheter», «Misjonsblogg», «Utsyn» og «Andakter». Her er en kort forklaring på disse:

Nyheter: Nyhetssaker produsert av Utsyn-redaksjonen og NLMs informasjonsavdeling, samt av regionkontorene i Norge. Kan filtreres på NLMs regioner i Norge og på internasjonale felt, eller etter tema.

Misjonsblogg: Kan filtreres på internasjonale felt, tema eller skribenter. Her finner du alt stoffet utsendingene våre skriver – enten det er nyheter, refleksjoner om arbeidet, klassiske misjonærhilsener eller noe annet fra arbeidet.

Utsyn: Her finner du et utvalg av «featurestoffet» fra Utsyns papirutgave, f.eks. lengre artikler, portrettintervjuer og lignende. Disse sakene vil legges ut en stund etter at Utsyn har kommet i posten.

Andakter: Denne kategorien er forhåpentligvis relativt selvforklarende. Det vil jevnlig legges ut andakter som har stått i Utsyn, eller som produseres og hentes inn av NLMs informasjonsavdeling.

 

Video

Vi har nå også fått en dedikert videoside på nlm.no. Her finner du mange av de nyere filmene våre, og du kan filtrere etter tema, område eller sjanger. NLM produserer et stort antall filmer hvert år, alt fra taler til reklamefilmer, fra dokumentariske presentasjoner av NLMs arbeid til filmer tilpasset barn. Vi håper at disse sidene vil gjøre det lettere å finne frem til akkurat de filmene du har lyst til å se.

Så kan du selvfølgelig fremdeles finne hele filmarkivet vårt på vimeo.com/misjon, akkurat som før.

 

Et stort flyttelass

NLM er en svært stor og variert organisasjon, og å flytte over alt innholdet til den nye nettsiden tar tid. Derfor er det ikke sikkert at du finner alt du leter etter med en gang. Husk at du kan bruke søkefeltet på forsiden eller øverst i høyre hjørne – og vit at nettsiden vil vokse og fylles mer og mer etter hvert. Vi vil fortsette å flytte over mer stoff i ukene og månedene fremover.

Så vil enhver ny nettside alltid ha noen barnesykdommer – men forhåpentligvis slipper vi de aller største basillene! Vi vil fortsette å justere og finpusse ting i tiden fremover, og så håper vi du vil bære over med oss nå i overgangsfasen. Hvis du ser en feil eller noe som mangler, er det ikke usannsynlig at vi allerede arbeider med saken – men du er hjertelig velkommen til å tipse oss om det. Ta kontakt med nettredaktør Narve Jonas Nystøyl på nnystoyl@nlm.no.

Opplever du problemer med gaveskjemaene på nettsiden? Ta kontakt med giver@nlm.no eller du kan gi en gave via NLMs gavekonto: 8220 02 90131

Vi håper og tror at nye nlm.no vil bli et godt redskap for NLM i årene fremover – ikke minst håper vi at nettsiden kan være en god og nyttig ressurs for alle dere som er aktive i NLM, enten som ansatte eller med frivillige oppgaver. Vårt viktigste mål med nettsiden er, som med alt vi gjør i NLM, å bidra til at flere skal få bli kjent med Jesus og oppleve Guds kjærlighet. Vi håper at nlm.no vil være et av mange redskap som bidrar til at vi sammen kan vinne verden for Kristus!

 

Til slutt vil vi bare si enda en gang: Hjertelig velkommen til nye nlm.no!

 

Vennlig hilsen

Narve Jonas Nystøyl, nettredaktør

Espen Ottosen, informasjonsleder og ansvarlig redaktør