Barn dramatiserer juleevangeliet

Lukas 2 i mange fortolkninger

Flekkerøy bedehusforsamling samlet alle generasjoner til et tettpakket juleprogram den 24. desember.

– Jeg hadde tre små, mannen min spilte bass med musikerne, og det ble litt sånn kaotisk, men jeg opplevde det veldig fint å være her. Det var en rød tråd gjennom det hele, og møtet var godt tilpasset barna.

Bjørghild Norheim Sirevåg
Per Birkeli

Dette sier Bjørghild Norheim Sirevåg (38) idet store og små toger ut fra Flekkerøy bedehus julaftens ettermiddag.

 

Alle generasjoner samlet

Flekkerøy bedehusforsamling samlet alle generasjoner til et tettpakket juleprogram den 24. desember. Juleevangeliet var ettermiddagens naturlige omdreiningspunkt. Trygve Ruud leste bibelteksten, og forsamlingsarbeider Aud Karin K. Ringvoll holdt tale.

Festkledde forsangere ledet an i en potpourri av julesanger. Unge, konsentrerte aktører anskueliggjorde juleevangeliet i klassisk kortform til tonene fra Et barn er født i Betlehem, mens 6. klasse hadde laget en ny vri med musikkvideo som ble vist på storskjerm.

  

Flekkerøy Bedehusforsamling ble stiftet i mai 2014 som en sammenslutning av foreninger i ImF og NLM. Møtet julaftens ettermiddag samler fullt hus hvert år.