Jente ser i kikkert

Spennende stillinger i nord

Flere medarbeidere går over i nye oppgaver, og i den forbindelse blir det ledige stillinger som skal fylles med nye folk! I NLM region nord er det for tiden flere spennende stillinger utlyst.

Ungleder i regionen

Regionen søker ny ungleder fra høsten. Ungleder har ansvar for barne- og ungdomsarbeidet i regionen, og inngår også i regionens lederteam på regionkontoret. Søknadsfrist på stillingen er 11. februar.

Mer info her!

 

Inspektør på Nordborg

Nordborg videregående skole søker ny inspektør fra kommende skoleår. Inspektør fungerer også som assisterende rektor, og er en del av ledergruppen på skolen. Søknadsfrist er allerede 1. februar.

Mer info her!

 

Daglig leder på Soltun

Soltun soldatheim trenger ny daglig leder som kan ta seg av driften og arbeidet på stedet. Soltun ønsker å være en kristen heim for de som tjenestegjør i Forsvaret, og for bygda og området for øvrig. Søknadsfrist på denne stillingen er 15. mars.

Mer info her!

 

Søk eller tips

Om noen av disse stillingene er aktuell for deg, så må du søke! Dersom du kjenner noen som dette kan være aktuelle for, er vi takknemlig om du vil være med å tipse om at vi har stillinger ledig! Vær også med å be om at vi får på plass gode medarbeidere i alle stillingene!