Portretter av Marit Andersen og Livar Veggeland

Vi vil besøke fellesskapene

Fellesskapsutvikler Marit Andersen og regionleder Livar Veggeland vil gjerne komme på besøk til så mange fellesskap som mulig dette halvåret.

–  Det er en kjempespennende tid i Kristen-Norge. Hva skjer? Hva skal vi tenke og hva skal vi gjøre. Dette trenger vi å samtale om. Vi trenger å hjelpe hverandre til å se mulighetene som våre fellesskap har, sier Marit Andersen.

–  Vi ønsker også å få kartlagt hvordan situasjonene er i våre misjonsforeninger, sier Livar Veggeland. Hvilke utfordringer, muligheter og drømmer er der i dag? Samtidig ønsker vi som region å si noe om våre tanker og strategi om veien videre for fellesskapene i Region sør, sier Veggeland.

–  Vi vil gjerne besøke så mange fellesskap som mulig dette halvåret. Årsmøter, samtalemøter og styremøter er vi gjerne med på. Vi kommer også hvis det er enkeltpersoner i styret eller andre engasjerte som vil snakke med oss. Bare ta kontakt, sier de to.

 

Kontaktinformasjon:

Marit Andersen. Mobil: 991 07 043 E-post: www.mandersen@nlm.no

Livar Veggeland. Mobil: 975 80 805 E-post: www.lveggeland@nlm.no