Samling Skien

Nytt misjonssenter innviet i Skien

Det som tidligere var en stor verkstedhall har nå blitt til et flunkende nytt møtelokale sentralt i Skien. Siste søndagen i januar var det innvielsesfest.

Det nye misjonssenteret ligger i samme bygg som butikken til NLM Gjenbruk, og man håper nå at man vil få en positiv effekt av å ha både butikk og forsamlingslokale på samme sted.

Under innvielsesfesten talte leder for NLM Norge, Kåre Johan Lid, og mannsgruppen «Salig Blanding» fra Songe gledet det fullsatte misjonssenteret med sang. Leder i Skien misjonsforening, Mangor Haresta ledet festkvelden. Han understreket at misjonsvennene i Skien står i en større sammenheng.

Hilsener fra andre foreninger, hovedledelsen i NLM og naboer i bygget delte alle ønsket om at det nye møtelokalet må bli til velsignelse.

Navnet «Misjonssenteret» sier noe om at man ønsker å være et møtepunkt og samlingssted for folk i alle aldre. I tillegg til gjenbruksbutikk og forsamlingslokale leier også motorsykkelklubben Holy Riders og flere kristne kunstnere lokaler i bygget.