Jostein Skartveit ny nestformann

Jostein Skartveit ny nestformann

Regionstyret i Region Sørvest har hatt sin første samling etter årsmøtet. En viktig sak på dette styremøtet var konstituering av styret.

Regionstyret gjenvalgte Jan Ove Selstø som formann på et styremøte under regionårsmøtet på Klepp. På sitt styremøte 13. juni ble Jostein Skartveit valgt til ny nestformann. Jostein er fra Vea og er rektor ved Danielsen Ungdomsskole Karmøy. Han har tidligere vært forkynner i regionen og misjonær i Tanzania. Formann, nestformann og regionleder har et spesielt lære- og hyrdeansvar i regionen.

Regionstyret har også et arbeidsutvalg (AU), som skal forberede saker for styret. Det har også fått delegert noen oppgaver fra styret. Brynhild Samuelsen er valgt til nytt AU-medlem etter Heidi Klingsheim, som gikk ut av regionstyret i år.

AU består dermed av Jan Ove Selstø, Jostein Skartveit og Brynhild Samuelsen. Regionleder Kolbjørn Bø, administrasjonsleder Arvid Lodden og Ung-leder Arnt Magne Granberg møter fast i AU. Vær med å huske på styret og ledelsen i bønn til Gud.