Øyvind Åsland klipper snora

Oppstart av Tau misjonsforsamling

På Tau har det lenge vært et misjonslag for NLM. Det har vær en kontaktperson for Indremisjonsforbundet noen år. Nå er misjonslaget gjort om til forsamling tilknyttet både NLM og ImF.

Dette ble grundig markert på åpningshelga for høsten, på Tau bedehus 17.-18. august. Det var oppstartsfest på lørdag kveld og søndagssamling søndag formiddag.

Kretsleder i ImF Rogaland, Torgeir Lauvås hilste den nye forsamlingen med å poengtere at bedehusarbeidet har lang tradisjon på Tau, faktisk tilbake til første del av 1800-tallet. Nå var det en restart som ImF er glade for å få være med på.Det var generalsekretær i NLM Øyvind Åsland som var taler denne helga, og han fikk også æren av å klippe snora, som markerte den offisielle åpningen av misjonsforsamlingens virksomhet. Åsland talte både lørdag kveld og på søndagssamlingen.

Forsangergruppa i aksjon
Ove Sandvik

Det var lederne i NLMs ungdomsarbeid, Connect, som sto for møteledelsen, spilling og var forsanger på lørdagskvelden. Etter lørdagsmøtet ble det servert gryterett, mens det var grilling etter møtet på søndag.