Betel bedehus Vedavågen

Møtehelg på Vedavågen

Helga 8.-10. november var det tid for høstens møtehelg for misjonslaget på Vea. Tema for møtene var «Jesus – synderes venn.»

På Vea ble det for en tid tilbake dannet en bedehusforsamling, tilsluttet både NLM og ImF. Disse har samlinger annen hver søndag formiddag kl.11.00 og Lars Stensland er forsamlingsleder.

Samtidig valgte misjonsvennene og beholde det gamle misjonslaget. Her er Vegard Iversen formann og Jostein Skartveit nestformann. Misjonslaget arrangerer blant annet møteuke om våren, møtehelg om høsten og noen enkeltmøter.

Fra møtet 10.11.19
Ove Sandvik

Oppslutningen om møtehelga var veldig god, med unntak av bibeltimen lørdag formiddag. Dette har vist seg å være et vanskelig klokkeslett å arrangere møte på, så det ble antydet en omlegging av samlingen på lørdagen. Fredag var det sang av Charlotte Gaupås, mens Betel musikklag sang søndag. Møteledere var Vegard Iversen og Egil Svela (t.h. på bildet). Gunnfrid og Egil Svela var også vertskap for predikanten.

Det er spennende tider på Vea. To store byggeprosjekter er under planlegging. Bedehuset er gammelt og upraktisk. Det er derfor kjøpt inn tomt hvor nytt bedehus skal bygges. Danielsen ungdomsskole, Karmøy har vært drevet i leide lokaler en del år. Nå håper skolen å kunne bygge nye lokaler om ikke alt for lenge, kunne rektor Jostein Skartveit opplyse.