Ektepar holder hender i solnedgang

Samlivet på service

10.-12. januar arrangeres samlivshelg på Utsyn Misjonssenter på Finnøy.

En investering


Samlivshelg er en god investering for ektepar uansett om en har vært gift i kort eller lang tid. Å sette fokus på samlivet er noe alle trenger. Livet byr på ulike utfordringer, og da er det godt å få gode innspill på hvordan en på best mulig måte kan ivareta hverandre i det som skjer. På Utsyn kan man gå til dekket bord, og senke skuldrene. Tid sammen bare dere to kan være godt av og til. For de som har barn, kan dette bli ei frihelg som kan være viktig i en ellers travel hverdag. Noen har kanskje ungdommer i hus, og da kan det by på nye utfordringer. Andre har kanskje barn som har flyttet ut. Andre igjen har ikke barn. Samlivshelga er for alle, uansett hvilken fase i livet en er i.

Temaholder


Sverre Hovda underviser i aktuelle temaer om samliv og ekteskap denne helga. Sverre er gift med Brith Jorunn, og sammen har de fem barn. De bor på Nærbø. Sverre jobber som anleggsgartner i sommerhalvåret, og reiser som forkynner i vinterhalvåret i Region sørvest. De siste årene har han undervist på flere samlivskurs og temasamlinger om emnet. Han er opptatt av å gi ektepar hjelp til å leve godt sammen.

Gave under juletreet


Hva med å gi bort gavekort på samlivshelg til noen til jul? Besteforeldre eller snille naboer kan kanskje vurdere å gi ei slik helg i gave til noen de er glad. Å hjelpe småbarnsfamilier med barnevakt ei helg slik at foreldrene kan reise på weekend kan være en flott julegave å gi. Eller hva med å gi ei slik helg i julegave til ektefellen din? Velkommen til samlivshelg!

Her kan du lese mer om Samlivshelga