Utsnitt av årsmøteforsamlingen

Første årsmøte i Tau misjons-forsamling

På et ekstraordinært årsmøte i Tau misjonslag i mai 2019, ble det vedtatt at misjonslaget nå skal være en forsamling.

Tirsdag 18. februar hadde forsamlingen sitt første ordinære årsmøte på Tau bedehus. Forsamlingens vedtekter ble vedtatt på årsmøtet i mai, og der ble det bestemt at forsamlingen skal være knyttet både til NLM og Indremisjonsforbundet.

Endre Stople har vært formann i misjonslaget og forsamlingen de siste årene. Han kunne ønsker om lag 50 frammøtte velkommen. Samlingen startet med en møtedel, før det var tid for en bedre kveldsmat. 

Årsmøtet startet med årsmelding og regnskap. Regnskapet viser at det er sendt kr.900.634 til NLM i 2019. Detter er fra forsamlingen, alle foreninger og lag, fast givertjeneste og fra misjonsmessa. Av disse er ca.kr.100.000 fra forsamlingsmøtene. Til ImF er det sendt ca.kr.13.000.

På det ekstraordinære årsmøtet i mai ble det bestemt at misjonslagets styre skulle fortsette fram til ordinært årsmøte i februar, supplert med Bernt Jarl Berge fra ImF. Hele styret var derfor på valg denne gang. Styret ser slik ut etter valget: Jostein Flatebø (valgt for 2 år), Bernt Jarl Berge (2 år). Karen Fiskå (2 år), Margrethe Alsvik (1 år). Stine Nessa (1 år) med varamenn Aslaug Elin Kleven og Helge Madland. Styret konstituerer seg selv.

Det var også hilsener, både skriftlig og muntlig, fra Fjordsyn barnehage, Tryggheim Strand, Connect (30-40 ungdommer), Superlørdag, Besøkstjenesten og Hobbymaks (60-100 barn).