Undeland

Lefsebaking, slakting og skumringstime

Aktiviteter for liten og stor, turer, St. Hans-feiring, samlinger om Guds ord og fellesskap med hverandre står på programmet når Undeland Misjonsgård inviterer til Undelandsuka 23.–27.juni.


Programmet for Undelandsuka dette året er lagt opp mer fleksibelt enn det vi kjenner fra tidligere år, og vil være mest mulig «koronavennlig».

Uka starter onsdag med St. Hans-feiring, samling om Guds ord, grilling, leker, konkurranser og bålbrenning. Fra og med torsdag er det bibeltime på formiddagen og kveldsmøter om kvelden. Talere dette året er forkynner Magne Birkeldal fra Stavanger og pastor i Misjonssalen i Mandal, Jon Lia. Marit Ladstein Kristensen skal ha barnemøtene.

Skumringstime
Tradisjonen tro vil det være skumringstime torsdag, fredag og lørdag på Låven kl. 2100. Her får du blant annet høre om «Eventyret i tretoppan» og den unike opplevelsen det er å overnatte i en tretopphytte. Sammen med Audneal Bondelag inviteres det også til foredrag om «Sørlandsjenta som fant jærbuen med heile spreiearealet». På lørdagskvelden deltar kultur- og historieformidler Torbjørn Ougland.

Aktiviteter og utflukter
Det blir tilbud om organisert lek og aktivitet på gården hver dag. Ungdomsledere legger opp til bading, kanopadling, fotball, volleyball, 30 m vannsklie, mm.

I tillegg inviteres det også til en hovedaktivitet hver dag:

Torsdag: Guidet tur på deler av gammel barnevandringssti i Audnedal.
Fredag: Kurs i gårdstunet: Lefsebaking og nedskjæring av okseslakt.
Lørdag: Tur til Sølvberget med kanoer eller til fots. Grilling.

Kafè-drift
Istedet for faste måltider vil det være kafè-drift gjennom hele uka. Kafèen vil være åpen for matsalg hele dagen utenom møte-tidspunktene. Det vil også være salg av bakervarer og kioskvarer fra kiosken ved Låven. Hver dag kan du også få kjøpt Undelandsbrødet som bakes i Steinovnen på misjonsgården.

For mer informasjon, priser og overnatting se www.undeland.com

Hvis du ønsker å besøke Undeland på et annet tidspunkt enn i Undelandsuka så har misjonsgården utleie av hytter og ferieleiligheter frem til 22.juli. Bare ta kontakt.