Munnbind i kryss på rød bakgrunn

Smittevernstiltak i Misjonssambandet

Regjeringen har gjort endringer i Covid-19-forskriften som gjøres gjeldende fra midnatt fredag 14.01.2022. Dette påvirker også arbeidet i Misjonssambandet.

Fra midnatt fredag 14. januar 2022 gjelder nye nasjonale bestemmelser og anbefalinger angående bl.a. smittevern og samlinger i større grupper. Dette påvirker naturlig nok arbeidet i Misjonssambandet.

Norges Kristne Råd har utarbeidet ny smittevernsveileder i tråd med de endrede forskriftene, og Misjonssambandet henviser til denne for arrangementer og arbeid i organisasjonens regi.

LAST NED NY SMITTEVERNSVEILEDER HER (ekstern lenke)

Les også mer om de nye tiltakene og bestemmelsene i denne artikkelen fra Norges Kristne Råd (ekstern lenke).

 

Så oppfordrer vi dere alle til å ta hensyn til hverandre og fortsette å utvise forsiktighet, tålmodighet, omsorg og respekt. Husk også på dem i ditt fellesskap eller din omgangskrets som kanskje kan oppleve de ulike tiltakene som ekstra krevende. Tusen takk for innsatsen!

 

"La alle mennesker få merke at dere er vennlige. Herren er nær. Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk. Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus." (Fil 4,5-7)