Stjerneskudd

Inspirasjonssamling - AVLYST

Grunnet gjeldende smittevernregler blir vi nødt til å avlyse helga slik den var planlagt. Dersom det åpnes opp for å kunne samles flere enn det er i dag (10 stk. pr.20.1.), kan det bli aktuelt å arrangere enkeltmøter.

Sett av helga til god og aktuell forkynnelse fra Bibelen, fellesskap, hvile og deilig mat.

Frimodig er tema for helga. Gjennom møtesamlinger, bibeltimer, sang, vitnesbyrd og temasamling vil du kunne lytte og samtale om dette. Vår frimodighet overfor Gud er utgangspunktet. I kraft av det Jesus har gjort kan vi ha en sann frimodighet. Frimodig har vi også grunn til å være overfor naboer og andre. Bibelen har verdens beste budskap å gå med!

Bidragsytere denne helga blir Harald Tjervåg og Inger Valbø. Harald reiser som forkynner i NLM og Inger er nettopp kommet hjem fra misjonæropphold i Japan.

Det blir opplegg for barna underveis i helga.

Programmet oppdateres. Påmelding er via NLMs nettsider og blir gjort tilgjengelig så snart det er klart.

Smittevern

Vi forholder oss til en hver tid gjeldende smittevernregler, og vil legge tilrette for at disse kan følges gjennom hele arrangtementet. 

Pr. dagens dato (desember) er det restiksjoner på inntil 50 personer som kan være samlet til arrangement av denne kategorien. Hvor lenge dette vil vare vet vi ikke, men vi vil i starten av januar gjøre en vurdering på om arrangementet kan gjennomføres som planlagt eller ikke. 

 

 

Tidspunkt

Fredag 5. - søndag 7. februar 2021

Adresse

Skoghus leirsted, Vikaveien 363, 9303 Silsand