To unge jenter

UNGleir Karalaks

Dette er leiren for deg som går 8.trinn - 3. Vgs

Da var høsten kommet og vi har den store til å bli å få gleden av å invitere deg med på ungdomsleir på Karalaks leirsted! Vi gleder oss veldig til leir, og til å bi kjent med deg. Vi satser på en koselig og meningsfull helg sammen.

Vi skal være både ute og inne i løpet av helga. Aktivitetene blir litt avhengig av vær og vind. Noen av aktivitetene blir mest sannsynligvis: Villmarkstur, førstehjelp, musikk og bevegelse. Ikke gå glipp av dette! 

 

Temaet på leiren blir: Høre og gjøre. Ørene og øynene brukes hele dagen. Mange vil ha vår oppmerksomhet, bare tenkt på sosiale medier, læreren på skolen, foreldre, venner, og flere. Gud har også noe på hjertet som han ønsker å si oss. Vend øret hit til meg sier han. Dette får du høre mer om på leiren.

Vi gleder oss stort over at vi nå får muligheten til å arrangere leir igjen. De generelle smittevernstiltakene som er gitt vil være gjeldende. Det innebærer at vi kan måtte begrense antall deltakere ved denne leiren. Har du spørsmål er det bare å ringe til leirsjef eller til kontoret.

Program for leiren: Ungleir Karalaks 6.-8. november 2020.pdf

Pris:

690,- ved påmelding før 30. oktober

790,- ved påmelding etter 30. oktober

Tidspunkt

Fredag 6. - søndag 8. november 2020

Adresse

Karalaks leirsted, Skoganvarreveien 450, 9700 Lakselv