Livoll rafting

LL-leir - Liv og Lek

5.-10. trinn

Selv om koronaviruset preger situasjonen i landet vårt, håper vi å kunne gjennomføre årets LL- leir i august.

Det vil bli en del færre deltagerplasser enn vanlig og en del smittetiltak settes inn. Men utover det blir det masse Liv og Lek, bibelsamlinger, latter, bønnevandring, god prat og god mat slik det bruker å være på Livoll.

 

Om det blir venteliste er det likevel håp for at det blir plass på leiren da vi kommer til å ta en vurdering om antallet det er plass til når vi får sett an situasjonen rundt korona når leiren nærmer seg.

 

Den ene dagen får dere velge mellom to aktiviteter :

  • Familierafting i Ottaelva med Heidal Rafting.
    • Her blir det en ekstra utgift på kr. 550,- pr. deltager.
      Heidal Rafting er et av Norges største raftingselskap og ble etablert i 1992. Familieraftingen har en nedre aldersgrense på 7 år. Sikkerhet er viktig og lån av våtdrakt, redningsvest og hjelm er inkludert i prisen. Det vil bli gitt god opplæring før vi skal ut på vannet
  • Kanopadling i nærområde på Livoll.
    • I tillegg til padling, lager vi oss litt mat på bål. Har du med fiskestang blir det nok mulig å prøve fiskelykken.

 

Pris: 900,-

 

Spesielle behov?

Har deltakeren allergier, bruker medisiner eller har behov for ekstra assistanse? Gi beskjed ved påmelding og ved ankomst på leirstedet.

Barn og unge med funksjonshemminger ønskes hjertelig velkommen på leirene våre. Vi er behjelpelige og vil tilrettelegge så langt det lar seg gjøre. Gi beskjed om dette i påmeldingen, eller ring regionkontoret for å melde om behov. Vær ute i god tid, så blir det lettere for oss å tilrettelegge best mulig.

Tidspunkt

Mandag 10. - torsdag 13. august 2020

Adresse

2646 Gålå