Eksperiment

Oppfinnerleir

5.-7. trinn - nytt konsept

Har du lyst å lære mer om Jesus og samtidig lære om ting som smeller? Gjerne kombinert? Velkommen på oppfinnerleir!

Dette er leiren for deg som liker Newton, Alle mot én eller teknisk museum. Sammen setter vi av ei hel helg for å utforske skaperverket og Han som skapte det. Leiren vil ligne på mange andre leirer, men en del av aktivitetene kommer til å være satt av til å gjøre eksperiment. Hvem vet? Kanskje skjer det noe kult under møtene også?

Så hva er oppfinnerleir? Oppfinnerleir er leiren hvor vi bruker god tid på Jesus og god tid på å lære mer om det som finnes rundt oss i denne verden. Mange av lederne kommer til å være unge voksne som har brukt mange år på å lære seg hvordan vi kan utføre gode eksperimenter og hvordan vi best kan forklare dem. Hver deltaker vil også få teste ut mange av eksperimentene og ta med seg instrukser til hvordan de kan utføre det hjemme. Vi ønsker at dette skal skape engasjement og innsikt i skaperverket og den fantastiske skaperen som står bak. Hva er vel bedre enn å bruke ei hel helg på å få venner, lære om Jesus og lage en flaskerakett?

 

Pris: 930,-

Leirklubbrabatt opp til 14 år: kr 100,-.

Medlemskap i leirklubben: kr 50,- pr kalenderår.

 

Påmeldingsfrist: 06.08.2020

 

Påmeldingsvilkår:

  • Etter påmeldingsfristen øker prisen med 200,-.
  • Ved avmelding etter påmeldingsfristen blir det fakturert et avmeldingsgebyr på 200,-.
  • Møter en ikke opp på leiren uten å ha gitt beskjed om det, må man betale for hele oppholdet.
  • På alle leirer har vi regner for ro og orden. Brudd på disse kan ende med hjemsendelse.
  • Deltakerbrev blir tilsendt på e-post ca. 14 dager før leiren.
  • Faktura blir tilsendt på e-post i etterkant av leiren.

 

Spesielle behov?

Har deltakeren allergier, bruker medisiner eller har behov for ekstra assistanse? Gi beskjed ved påmelding og ved ankomst på leirstedet.

Barn og unge med funksjonshemminger ønskes hjertelig velkommen på leirene våre. Vi er behjelpelige og vil tilrettelegge så langt det lar seg gjøre. Gi beskjed om dette i påmeldingen, eller ring regionkontoret for å melde om behov. Vær ute i god tid, så blir det lettere for oss å tilrettelegge best mulig.

 

Tidspunkt

Fredag 14. - søndag 16. august 2020

Adresse

Hurdal Verk 5 2090 Hurdal