Turglede på Livoll i påsken 2017

Påske på Livoll

Familier med ungdommer

I år kan vi dessverre ikke gjennomføre "Påske for alle" som normalt. Vi har tenkt smittevern, hva som det er minst sjanse for må avlyses og hvem som kanskje har mistet mest det siste året. Summen av det gjør at vi inviterer til:

Påske for ungdom med familier!

 

Det blir bibelsamlinger for ungdom og bibelsamlinger for voksne, fellessamlinger på kvelden, påskenøtter, avslapning, latter, peiskos, gode samtaler, gode muligheter til bortoverski og/eller nedoverski, fellesskap og påskebudskapet.

Er det søsken under ungdomsskolealder, vil det ikke være noe eget opplegg for dem, men de er velkomne til å være med likevel, men da er det foreldrene som må ta ansvar for dem. Det er også mulig for ungdommer å komme alene uten familien.

På grunn av smittevern, vil det være færre plasser enn normalt, men for å få plass til flest mulig deltagere, er det mulig for foreldre å være med å hjelpe til praktisk feks. ved å ta kjøkkenansvar for et måltid eller flere. Selv om det er venteliste kan det bli plasser (dette avhenger av romfordelingen), så meld deg på uansett!

 

Anette Fredly og Marit Andersen blir med som talere og Inger Strangstad som leirsjef.

Velkommen til Livoll og leir også i dette annerledesåret!

 

Pris:

Ungdom: 1.000,-

Voksne: 1.600,-

Maks familiepris: 5.000,-

 

Påmeldingsfrist: 24.03.2021

 

Påmeldingsvilkår:

  • På alle leirer har vi regner for ro og orden. Brudd på disse kan ende med hjemsendelse.
  • Deltakerbrev blir tilsendt på e-post ca. 1 uke før leiren.

 

Spesielle behov?

Har deltakeren allergier, bruker medisiner eller har behov for ekstra assistanse? Gi beskjed ved påmelding og ved ankomst på leirstedet.

Barn og unge med funksjonshemminger ønskes hjertelig velkommen på leirene våre. Vi er behjelpelige og vil tilrettelegge så langt det lar seg gjøre. Gi beskjed om dette i påmeldingen, eller ring regionkontoret for å melde om behov. Vær ute i god tid, så blir det lettere for oss å tilrettelegge best mulig.

Tidspunkt

Torsdag 1. - mandag 5. april 2021

Adresse

2646 Gålå