UF 2019

Ungdomsfestivalen

7. trinn +

Ungdomsfestivalen er tilbake!

Korona gjør at vi alle må tilpasse oss endringer i hverdagen og etter at vi i 2020 måtte avlyse hele festivalen gir vi et nytt forsøk i år, men med noen endringer.

Festivalen gjennomføres derfor i år på.....

SOLBUKTA!

Datoene i år er 21. – 24. mai og vi teller ned for hver dag som går. Smittesituasjonen endrer seg fra dag til dag, men vi skal gjøre det vi kan; for festival skal det bli – fysisk, digital eller kanskje en hybrid?

 

Vi tror Ungdomsfestivalen kan bli et godt sted å møtes etter et annerledes år hvor mange av tilbudene vi vanligvis tar del i har blitt avlyst eller endret på løpende bånd.

Selv om festivalen i år arrangeres på et nytt sted blir mye av opplegget gjenkjennelig for deg som har vært med tidligere. For deg som ikke har hatt mulighet til å delta tidligere år, eller som trenger en oppfriskning i hva som egentlig skjer på Ungdomsfestivalen, så vil det bli gode møter, med tale og lovsang, aktiviteter som engasjerer og inkluderer, konkurranser, spill, kos, kiosk og god stemning fra morgen til kveld!

 

Ta med deg vennegjengen, en kompis, ungdomslaget eller bare kom som du er. Alle er hjertelig velkommen!

Info om smittevern kommer i deltakerbrevet. Har du spørsmål knyttet til gjennomføring, kontakt festivalsjef.

 

Følg med på Facebook (@ufnlm) og Instagram (@ungdomsfestivalen) for oppdateringer, spennende nyheter og informasjon som det kan være lurt å få med seg.

 

Pris: 1.600,-

Prisen inkluderer 50,- i medlemsskap til Festivalklubben.

Påmeldingsfrist 07.05.2021 (ikke mulig å melde seg på etter dette)

 

SPØRSMÅL TIL FESTIVALSJEFEN:

Har du spørsmål som gjelder Ungdomsfestivalen er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med festivalsjef Martine Andrea Heier. Hun kan svare på alt som har med Ungdomsfestivalen å gjøre og litt til.

Ta kontakt på mheier@nlm.no Ingen spørsmål er for store eller for små!

 

OBS! Finner du ikke bekreftelsesmailen for påmeldingen din - sjekk søppelpost ;)

 

Tidspunkt

Fredag 21. - mandag 24. mai 2021

Adresse

Solbuktaveien 33 1621 Gressvik