Maria og Josef og Jesusbarnet

Julegaveleir 2-4 klasse

Hjertelig velkommen til julegaveleir på Evjetun! Evjetun ligger idyllisk plassert utenfor Evje sentrum, ca. en times kjøretur mot Setesdal fra Kristiansand.

Så stas at du har lyst til å være med på leir! Vi gleder oss til å bli kjent med deg. På leir får du høre om Jesus,blir kjent med nye leirvenner og treffer gøye ledere.

På julegaveleir blir det juleverksted og ulike aktiviteter både ute og inne. Du kan glede deg til pepperkakebaking, kreative aktiviteter, julegodterier og lek i aktiviteshallen til Evjetun. Vi skal høre spennende fortellinger om Jesus, det blir leirkveld med underholdning og åpen kiosk. Kanskje kommer snusen også?!

Dette er en helg du ikke vil gå glipp av!

Fredag 25 november er det innkvartering fra kl 17.30,med kveldsmat en times etter. Resten av kvelden blir det bli-kjent-samling, med lek og andakt. På lørdagen er det frokost 08:30, og så bibelsamling, juleverksted og grilling.  Aktivitetshallen på Evjetun blir også åpnet etterhvert. Dette blir kjekt! Etter middag kl. 17:30 er det leirkveld og god-natt - samling. Søndag er frokosten kl 09:00, før vi har en bibelsamling, rydde- og pakketid, aktiviteter i hallen og middag 12:30. Leiren er slutt ca 13:30. 

Praktisk info:

  • Påmeldingsfrist er 2.november 2022.
  • Deltakerbrev,program og pakkeliste sendes ut en uke før leiren starter.
  • Ved avbestilling etter påmeldingsfristen betales halvparten av prisen. Avbestilling  skjer ved å sende mail til sor@nlm.no 
  • Om du ikke møter opp uten å ha gitt beskjed,faktureres hele summen.
  • Adresse til Evjetun: Setesdalsvegen 1055,4735 Evje

Pakkeliste: Dynetrekk, putevar,laken,Bibel,toalettsaker,klær egnet til bruk i aktiviteshallen og juleverksted.

Pris: 780,- + materiell (aktiviteter) kr.70,-

Leirklubben: For deltakere som er 3-14 år er det mulig å melde seg inn i Leirklubben samtidig som en melder seg på leiren. Medlemskapet koster 50 kr.i årskontigent,og betales sammen med leiren. Medlemskapet gir 100 kroner i rabatt på hver barne- og tweenaleir barnet deltar på i 2022. Ved årsskiftet må man selv fornye medlemskapet.

Tidspunkt

Fredag 25. - søndag 27. november 2022

Adresse

Setesdalsvegen 1055, 4735 Evje