Gaming

GAMING LEIR

Dette er en helg for deg som går på mellomtrinnet og liker Gaming! Bli med og stift nye bekjentskap og lær mer om bibelen på Undeland misjonsgård!

Er du 5.klassing eller eldre? Liker du å game, treffe nye venner, høre om Jesus og være på leir? Da er dette helgen for deg! Dette blir en knall-kjekk leir, hvor vi skal være sammen, spise god mat, ha bibelsamlinger og game masse. Kanskje får du noen nye leirvenner og treffer gamle kjente, kanskje er det første gang du drar på leir? - Uansett så er du hjertelig velkommen! 

Vi er en gjeng ledere som gleder oss til å treffe akkurat deg!

Håper du får kost deg maks disse dagene! 

Praktisk info: 

  • Påmeldingsfrist er 26. oktober. NB! Kan bli fullt.
  • Deltakerbrev, program og pakkeliste sendes ut en uke før leiren starter.
  • Husk å gi god informasjon om eventuelle allergier og medisiner, samt andre behov lederne bør kjenne til. 
  • Ved avbestilling etter påmeldingsfristen betales halvparten av prisen. Avbestilling skjer ved å sende mail til sor@nlm.no.
  • Om du ikke møter opp, uten å ha gitt beskjed, faktureres hele summen. 
  • Adresse til Undeland Misjonsgård: Brattestien 559, 4588 Kvås

Pakkeliste: Bibel, sovepose, laken, putevar, toalettsaker og håndsåpe, uteklær, innesko, regntøy og det du ellers trenger for en leirhelg. 

Det kan tenkes at vi unntaksvis vil spille spill med 12års-aldersgrense. Kun spill som har gått gjennom sensuren, og kun sammen med ledere.  

Pris: 10 - 12 år kr. 805,-
         13+ kr. 950,-

Leirklubben: For deltakere som er 3-14 år er det mulig å melde seg inn i Leirklubben samtidig som en melder seg på leiren. Medlemskapet koster 50 kr.i årskontigent,og betales sammen med leiren. Medlemskapet gir 100 kroner i rabatt på hver barne- og tweenaleir barnet deltar på i 2023. Ved årsskiftet må man selv fornye medlemskapet.

Tidspunkt

Fredag 3. - søndag 5. november 2023

Adresse

Brattestien 559, 4588 Kvås