Ballonger flytende i vann

Maksleir, 2.-4. klasse, Sætervika

Velkommen til høstleir. Her blir det møter, aktiviteter ute og inne, mye lek og moro. En gjeng med ledere som gleder seg til leir og å treffe akkurat deg!

På leir hører vi spennende fortellinger fra Bibelen, vi håper du får nye leirvenner, kiosken blir åpen og vi skal ha kosekveld med underholdning

Ta med:
Toalettsaker, pysj, laken, putetrekk og sovepose eller dynetrekk, Bibel, passende klær og sko til ulike værtyper, innesko og masse godt humør!
Du kan også ta med penger til kiosk, maks kr. 70,-
Det blir mulighet til å gi en gave til Barnas Misjonsprosjekt.

Ta ikke med: 
Energidrikk, eksterne høytalere, PC og andre lignende verdisaker. Vi anbefaler at barna ikke tar med mobiltelefon da vi har opplevd misbruk og tyveri av disse ved tidligere anledningr.
Vi ønsker at leirene våre skal være inkluderende, sosiale samlinger der vi ser hverandre og bruker tid sammen. Derfor fraråder vi bruk av mobil på våre leirer. Deltakerne kan kontaktes ved å ringe leirplassen eller leirsjefen. Barna får selvsagt ringe hjem om de ønsker det.

Pris: Kr. 820,- 
Leirklubbrabatt: Kr. 100,-. Medlemskap i leirklubben: Kr. 100,- pr. kalenderår.
Prisen vil stige fra og med syv dager før oppstart av den aktuelle leiren.

Det blir ikke tilbud om fellesreise til leiren. Foreldrene må ordne transport til/fra leiren

Gi beskjed til oss dersom du har allergier, spesielle utfordringer eller særlige behov for hjelp/tilrettelegging. Dette er verdifull informasjon for oss og vi vil gjøre det vi kan for å legge til rette for deg!

Tidspunkt

Fredag 29. september - søndag 1. oktober 2023

Adresse

Ytre Tysse 259 5650 Tysse