Altennur synger for maten
«Siden jeg er kristen vil ikke de andre barna være venner med meg!»

Dette sier 10 år gamle Altennur fra Mongolia. Hun og familien bor vest i Mongolia, der få andre er kristne.

Altennur forteller at livet endret seg etter at hun og familien begynte å tro på Jesus: «For en stund tilbake fikk jeg en medalje for å være best elev i klassen. Medaljen fikk jeg før jeg sa at jeg hadde blitt kristen. Etterpå har ikke lærerne vært så snille mot meg. De sier ikke noe hyggelig til meg lengre, og noen ganger er de sure på meg uten grunn.»

 

Håp når livet er vanskelig

Å møte på vanskeligheter i hverdagen på grunn av sin kristne tro er tilfellet for mange barn og voksne flere steder der Norsk Luthersk Misjonssamband har arbeid.

Du, jeg og Altennur som er kristne vet hva det betyr å ha Jesus i livene våre – vi vet hvilket håp vi har i vente og at Gud er med oss også når livet er vanskelig. 

 

Skapt og elsket av Gud!

«Jeg er et barn av Gud. Og Gud trøster meg», sier Altennur videre. Dette ønsker Norsk Luthersk Misjonssamband å formidle – til alle: Vi er skapt og elsket av Ham!

Vil du være med og gi en gave til NLMs arbeid? Da kan du bli fast giver eller gi en enkeltgave. Benytt skjemaene linket under, eller gi i nettbanken til gavekontonummer: 8220 02 90131, merk «høstgaven». Du kan også gi på vipps #11548 (gir ikke rett på skattefradrag).

Møt Altennur fra Mongolia:Barnas misjonsprosjekt har besøkt Altennur hjemme i Mongolia. I denne filmen kan du bli bedre kjent med henne og familien.

NLM