Logo Vea bedehusforsamling på lilla himmel.

Bli fast giver (Vea bedehusforsamling)

Tre formål - en givertjeneste med skattefordeler!

Nå kan du ordne givertjenesten din på en enkel og oversiktlig måte. Ved å opprette en giveravtale med Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) og Vea Bedehusforsamling blir det du gir fordelt til prosjekter som er viktige for oss i forsamlingen! 

Fast givertjeneste er en viktig og naturlig del av det å være en del av et kristent fellesskap. Vi mener det er viktig at vi som forsamling er med på å støtte byggingen av nytt bedehus på Vea, derfor vil 40% av gaven gå til det. Selvsagt må vi også drive forsamlingen og 20% vil gå til daglig drift. NLM lønner pastor og vi har også utsendinger fra Vea, derfor er det naturlig at 40% går til NLM. Ved å inngå en fordelt giveravtale (skjemaet under) bidrar du til at vi kan nå enda flere med evangeliet om Jesus - både i vårt nærområde og over hele verden.

Dersom NLM har ditt personnummer, kan du få skattefradrag på gaver opp til 50.000 kroner.  

Dersom du ønsker skattefradrag på gaven, trenger NLM ditt personnummer. Dette kan oppgis på 22 00 73 00, eller ved å gå inn på min side.

Ta gjerne kontakt med Pastor Lars Stensland (97149580 eller lstensland@nlm.no) eller giver@nlm.no om du har spørsmål.

Les mer i vår personvernerklæring.

Fordelt giveravtale Vea bedehusforsamling

Avtaleinformasjon *
Fast årlig økning

Ved å inngå avtale om fast givertjeneste vil NLM lagre dine personopplysninger og følge deg opp i henhold til NLMs personvernerklæring (les mer på nlm.no/personvern).