To menn smiler mot kamera

Lærer for linja Reis Afrika - Rødde folkehøgskole

Rødde folkehøgskole søker Lærer for linja Reis Afrika i inntil 90 % vikariat.

Rødde folkehøgskole ligger 15 km sør for Trondheim sentrum. Skolen har internat med plass til 100 elever. Rødde er en kristen folkehøgskole og er eid av Norsk Luthersk Misjonssamband.

 

Vi søker nå:

Lærer for linja Reis Afrika

Årsvikariat i inntil 90 % stilling frå 01.08.2021

 

På linja Reis Afrika er det fokus på kulturforståelse, kommunikasjon, sosialt arbeid, dyreliv, foto/film, reiseplanlegging, samt idretts- og friluftsaktiviteter. Hovedturen er en lengre reise til Tanzania i januar-februar.

I stillingen kan det også bli undervisning i andre folkehøgskolefag og -emner. Kristendom, bærekraft og globalt fokus er aktuelle fagfelt. Som folkehøgskolelærer må du også være motivert for sosialpedagogisk arbeid rettet mot alle elevene slik som tilsynsvakt og ulike arrangement.

Den som ansettes må aktivt kunne arbeide for skolens kristne målsetting.

 

Ønska kvalifikasjoner og egenskaper:

Vi søker etter en allsidig og reisevant person som vil ta ansvar for det faglige innholdet og som har utdanning og annen bakgrunn fra fagfelt som for eksempel interkulturell forståelse, bistands-/misjonsarbeid, afrikansk historie og kultur, film og foto samt idretts- og friluftsaktiviteter.

Du vil skape et godt og inkluderende læringsmiljø, både på Afrika-turen, gjennom ulike prosjekter, undervisning, aktiviteter og ulike turer gjennom året. Du har også evne til å se og følge opp den enkelte elev. Du liker å bidra, har gode samarbeidsevner, er fleksibel og løsningsorientert og har god arbeidskapasitet.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

 

Vi tilbyr:

Rødde folkehøgskole har et godt og stimulerende arbeidsmiljø. Her vil du få utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.

Lønn og arbeidsvilkår etter gjeldende lover, forskrifter og avtaler for ansatte i folkehøgskolen. Medlemskap i Statens pensjonskasse.

 

Mer informasjon om skolen og linja finner du på www.rodde.fhs.no

  

Nærmere opplysninger får du hos rektor Kåre Rein, tlf 41 62 35 40.

 

Søknad med CV sendes til rektor@rodde.fhs.no, innen 18. april.

 

Velkommen som søker!

 

Søknadsfrist: 18.04.2021

Tiltredelse: 01.08.2021