To menn smiler mot kamera

Pastor - Misjonssalen Grimstad

Misjonssalen Grimstad søker pastor i 50-70 % fast stilling.

Misjonssalen er Norsk Luthersk Misjonssambands forsamling i Grimstad. Misjonssalen er en flergenerasjonsforsamling med arbeid blant barn, ungdom og voksne. Forsamlingen er plassert i sentrum av Grimstad og arbeider etter visjonen om å være et inkluderende og misjonerende kristent felleskap, der mennesker møter Jesus og får hjelp til å leve som kristne.

 

Misjonssalen i Grimstad søker:

Pastor

i 50-70% fast stilling

 

Sentrale oppgaver:

 • Åndelig ansvar for hele forsamlingen gjennom forkynnelse, sjelesorg og veiledning.
 • Sette arbeidet blant barn og ungdom høyt på agendaen i forsamlingens arbeid.
 • Personalansvar for Ung-voksen leder i forsamlingen.
 • Administrativt arbeid.
 • Rekruttere og utvikle frivillige ledere.
 • Arbeide for et sterkt misjonsengasjement.

  

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant teologisk kompetanse.
 • Ledererfaring.
 • Erfaring fra menighet/forsamlingsarbeid.
 • Gode evner til kommunikasjon og formidling.
 • Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet og nådegaveutrustning.

  

Vi ser etter deg som har evne til å være visjonær, kreativ og brenner for at mennesker skal bli kjent med Jesus. Du bør ha en god forståelse av hva som menes med et nådegavebasert fellesskap. Stillingsprosent og oppgaver kan tilpasses noe etter den enkeltes ønsker og kompetanse.

  

Vi forutsetter at søker bekjenner den kristne tro og kan identifisere seg med Misjonssambandet sitt formål og verdier i samsvar med ”Verdidokument – Grunnlagsdokument for ansettelse i Norsk Luthersk Misjonssamband”.

 

Lønn etter Misjonssambandets regulativ.

 

Skriftlig søknad med CV sendes enten på epost til regionleder i Misjonssambandet sør, Livar Veggeland, lveggeland@nlm.no

  

Søknadsfrist: 1. oktober

Tiltredelse: Etter avtale

 

Personopplysninger

Norsk Luthersk Misjonssamband er behandlingsansvarlig for de personopplysningene du sender inn i søknaden din, jf. personvernforordningen artikkel 4.

Når du søker på en stilling, samtykker du til at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i søknaden din i rekrutteringsprosessen, jf. personvernforordningen artikkel 6. Hvis du oppgir personopplysninger som sier noe om din religion, avgir du med dette et spesifikt samtykke til at vi kan behandle dine særlige kategorier av personopplysninger, jf. personvernforordningen artikkel 9.

Vi beholder dine personopplysninger til rekrutteringsprosessen er avsluttet, for deretter å slette all informasjon om deg om ikke annet er avtalt med et nytt samtykke.

Du kan be om innsyn i de personopplysninger Norsk Luthersk Misjonssamband har om deg. Du kan også be om at vi retter ukorrekte opplysninger eller sletter informasjon om deg. Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake samtykket til at vi behandler personopplysningene dine i en rekrutteringsprosess. Dette kan gjøres ved å kontakte oss på e-post. Vi kommer da til å fjerne søknaden og slette personopplysningene som er forbundet med søknaden fra rekrutteringssystemet.

 

  Ved å sende inn din søknad:

  1. Erklærer du at du har lest, forstått og akseptert retningslinjene ovenfor.
  1. Erklærer du at opplysningene i søknaden din er fullstendige og riktige.
  1. Samtykker du til behandling og ivaretakelse av de innsendte opplysningene.

Mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger finner du i vår personvernerklæring her.