Barn leker i stor snøhaug

Familieweeekend på Søvassli Fjellsenter

Drømmeforhold for vinterleir med familien!

Denne leiren som avholdes første helga i mars er nå blitt en godt etablert tradisjon. Her samles vi, mange forventningsfulle familier til lek og moro, gode gjensyn, fortreffelig mat, Guds ord, bønn og sang. Også dette året var det flott å gjøre nye bekjentskaper med førstegangsdeltakende. Årets leir sto til forventningene!

 

 Tilrettelagt for leik og avslapning

Jente henger i zipline over snødekt bakke
H. Hugdal

Et fantastisk leirsted i flotte omgivelser ønsket oss velkommen til lukta av fredagstaco. I det vi svinger inn på tunet ser vi en ferdig preppa akebakke som glinser i sola. Snøhaugene står klare for snøhulegraving. Vedkassa ved bålpanna er fylt opp, og innover fjellet er det oppkjørte skispor. På vei inn døra med soveposer og bager i armene blir vi møtt av trivelige ansatte.

 

 Bibelundervisning for store og små

Under Knut Ole Østertun sine bibeltimer fikk vi voksne innblikk i bibelske personer sine ulike og unike møter med Jesus, mens barna møttes i grupper for eget opplegg. Vi var veldig heldige med at Emilie og Martin Heggdal ble med oss på denne leiren. De går Vitne-linjen på Fjellheim Bibelskole og gjorde nettopp det; vitnet til både barn og voksne under familieleiren.

 

 Pauser i programmet

Voksne slapper av rundt bålpanne ved gapahuk
Håkon Hugdal

Dette er en leir med ikke alt for fullspekket program. Da blir det tid til frilek, gode samtaler og middagshvil etter eget ønske mellom de organiserte aktivitetene. Familie-VM på lørdag måtte derimot alle få med seg. Med full innsats konkurrerte vi i mildt sagt utradisjonelle grener, etterfulgt av pizza og leirkveld senere på kvelden. 

 

Å samles om det viktigste

Familieleir på Søvassli Fjellsenter gir et avbrekk fra den travle hverdagen, både for liten og stor. Så er det meningsfylt og godt å samles om det viktigste, troen på Jesus Kristus som vår frelser og bror.