KRASPsør

Øvingshelg for KRASPsør

Helga 1.-3. mars var det igjen tid for øvingshelg for KRASPsør.

Fredag ettermiddag møtte 44 forventningsfulle deltakere opp på Møre barne- og ungdomsskole Herøy, der vi startet helga på tradisjonelt vis med fredagstaco. Videre utover kvelden fikk vi tid til litt øving, før vi lærte oss en ny og gøy leik, church clap. Etter det fikk vi litt misjonsinfo, før vi hadde kollekt med premie. Ord for kvelden fikk vi også med oss, før vi landet i soveposene for natten.

Lørdag våknet vi til nydelig vårvær, og klare for en ny dag på KRASP. Gunstein Ohma kom til bibeltimen og fortalte spennende historier fra bibelen og fra tiden da han var utsending i Kenya. Mer øving utover dagen, før det var tid for Møregames! Denne helga var det dokost-innebandy som stod på programmet, og for den uinnvidde, så spilles det rett og slett innebandy med dokoster som kølle og dorull som ball. Kjempegøy, og en idrett som absolutt burde løftes mer fram. På kvelden var det tid for pizza, før KRASPkveld. Denne helga var det bokstav-karneval (alle skulle kle seg ut med noe som startet på første bokstaven i navnet sitt), og her var det mye kreativt som dukket opp. Det var alt fra David dinosaur-rider, Mina motedesigner til Synnøve Sunnmørspost og Ole oldefar. Veldig gøy, og mye latter og hyllest til utkledningene. Etter mye leik og moro, rundet vi av kvelden med en fin delekveld, der vi satt i ring og kunne dele bibelvers og bønner med hverandre. Dette ble en veldig fin og god kveld, der flere fikk være med å dele bibelvers som betyr noe ekstra for den enkelte.

Søndags morgen måtte vi veldig tidlig opp (kl 07.00!), fordi vi var invitert til Stranda for å synge på formiddagsmøtet der. Luftmadrasser, soveposer og alt annet ble pakket ned i rekordfart, og kl 8.30 stod bussen klar for å frakte oss til Stranda. Der ble vi godt mottatt, og fikk delta med sang og info på møtet. Kjempestas å få komme til Stranda og synge, tusen takk for god mottakelse. Etter møtet reiste vi til Vestborg, der vi fikk teste gymsalen, før vi spiste en nydelig middag. Litt info om Vestborg fikk vi også.

Tusen takk for en flott KRASPhelg , og takk til alle som står på og bidrar for at ei slik helg kan gjennomføres. Alt fra ledere, kjøkkenhjelpere, bussjåfør, "bollebakere", foreldre og mange flere. Det er et stort og rikt arbeid vi står i, som betyr mye for hver og en som er med på KRASP.