Logo for arrangementet regionkonferansen 2024

Regionkonferansen 2024

Velkommen til regionens storsamling! Programmet er klart, sakspapirene på tur ut i posten, og påmeldingen er åpen! Hva er det da å vente på?

Helga 24.-26. mai møtes vi på Fjellheim bibelskole i Tromsø til fellesskap, forkynnelse, misjon, årsmøte, god mat, hyggelig prat, morsomme aktiviteter og mye mer!

Henrik Højlund blir med som hovedtaler hele helga, og han vil belyse ulike tema om GLEDE. Henrik er dansk prest, og har bl.a. vært flere år som prest i Ballangen. 

Lørdag ettermiddag er det seminar som står på programmet. Det blir mulighet å velge mellom tre ulike interessante tema. 

Årsmøte

Årmøtet avholdes lørdag 25. mai. I tillegg til vanlige årsmøtesaker, skal det også vedtas nye normallover for regionen. 

Årsmøtepapirene er sendt ut til alle misjonsfellesskap. Fellesskapene velger sine utsendinger til årsmøtet, og vi håper mange fellesskap blir representert. Husk å meld disse inn til regionkontoret innen fristen. (Kan også registreres ved påmelding i checkin.)

Årsmøtehefte finner du også her: Årsmøteheftet Misjonssambandet nord 2024.pdf

Misjonsløp

Nytt av året er "Midnight sun missions run" - et sponsorløp hvor inntekten går til misjonsarbeidet. Her får alle som vil mulighet for å snøre på seg løpeskoene, og springe inn penger til misjonen. Det er også stor mulighet for å bli med som sponsor!

Barn og unge

Elever fra Fjellheim bibelskole vil sammen med Nord-Norge-teamet stå for program og aktiviteter for barn og unge. Det er viktig at også de yngste trives når storfamilen samles.

Program - påmelding

Informasjon om program og påmelding finner du HER.

Påmelding innen 10. mai!