Fam. Bakke og Hilde Lillebø

Avskjedsgudstjeneste for pastor Andreas Bakke

Når avskjed blir en fortsettelse.

Andreas Bakke har sluttet etter 10 år som pastor i Misjonssalen Ålesund.

Selv kaller han det en festreise. Men han legger til at de som går i Misjonssalen sannsynligvis har vært lei og skuffet over ham av og til, og han har vært lei og skuffet over dem også.

Men, sier han videre - «det er noe helt spesielt med det kristne fellesskapet. Det er skjørt, men fantastisk. Evangeliet som Bibelen formidler er spesialdesignet for det kristne fellesskapet, det at vi kan be om tilgivelse og få tilgivelse, det at vi kan ha tid sammen med andre som kan plastre og bandasjere sårene vi sitter med, at sjela kan finne ro, at bører kan legges av, at det kan skapes nytt liv, optimisme, tro og håp.  Bedre enn noen annen plass i verden, kan dette skje i det kristne fellesskapet.»

Og nettopp dette fellesskapet var det som på flere måter takket Andreas og familieteamet hans for 10 år i trofast tjeneste i Misjonssalen.

En representant for fire ulike aldersgrupper fra de minste til de eldste kom på scenen og takket Andreas for måten han har sett og lyttet og vært til stede for den enkelte og for menigheten.

Alle aldersgrupper takker
Ole Audun Os

Styreleder Hilde Lillebø takket Andreas og hele familien, Margrethe, Solveig, Kristina og Rebekka på vegne av styret. Gave og blomster ble overrakt og hele menigheten omsluttet dem i takk og forbønn.

Styret takker fam. Bakke
Ole Audun Os

Det hele ble avsluttet med et innholdsrikt kakebord.

Avskjeder kan være triste fordi det ofte fører til adskillelse, men ikke denne gangen. Andreas og familien skal ikke flytte, og fortsettelsen blir et videre engasjement i Misjonssalen.