> NLM - The World for Christ -...NLM - a global mission

Norwegian Lutheran Mission (NLM) is an international, Lutheran mission, working under the motto "The world for Christ". Since 1891, we have been engaged in spreading the good news about Jesus through our work on four continents.

Our English-language website is currently in the process of being translated. Thank you for your patience.

  

NLMs jubileumsfest 18. juni tilbyr en helaften i Oslo. Festen i Konserthuset blir sendt direkte på nett.

Bibelskolen på SETELA i Peru har nylig kommet tilbake etter en nydelig tur til Colca-dalen.

iTro - påfyll i hverdagen

– Takknemligheten her er noe som skinner gjennom hos mange, og det er noe vi har mye å lære av, skriver Trine Josdal og Ida Malde. De har det siste året vært volontører på Voi i Kenya.

Da menighetene i Ulaanbaatar og Darkhan i Mongolia begynte å bli selvstendige på mange måter, ville NLM nå videre ut. Nå har NLM hatt utsendinger boende i Khovd siden 2008.

Tonane frå songen tonar på høgtalaren. Familievideoen gir foreldrene i gruppene eit innblikk i familie og at Gud ønsker å velsigne dei. Familieprosjektet i Bolivia veks gradvis.

Hurra for syttendemai! Vi er rikt velsignet, som lever i fred og trygghet i et fritt land!

– Vi mener ikke at alle som fortsatt står som medlemmer i Den norske kirke støtter løgn eller legitimerer vranglære. Det er beklagelig at uttalelsen fra ni ledere i NLM kunne oppfattes som en anklage mot alle kirkens medlemmer, sier generalsekretær Øyvind Åsland.

Mellom seks og syv tusen folkegrupper regnes blant de minst nådde. NLM og Norea vil gjøre 1. pinsedag – i år 15. mai – til bønnedag for de minst nådde folkeslagene.

«Misjonsvenn» er et norsk uttrykk, men slike mennesker finnes også i andre land. I Ako menighet i Japan, der misjonær Kari Opperud bor og arbeider, har vi en misjonsvenn som heter Katsumi Katsutani. Han er en mann som elsker Jesus.

Uttalelse fra ni ledere i NLM om kirkesituasjonen.

Familien Norbø skal arbeide med å opprette barne- og ungdomsarbeid i kirker ved Kiabakari og rundt om i Mara-distriktet i Tanzania. Bli kjent med Gaudencia, en av de frivillige engasjerte i arbeidet.

NLM-ansattes undervisning om hygiene og håndvask engasjerte små og store på barnehjemmet Yacan utenfor Medan.

Kan et mongolsk folkeeventyr lære oss noe om å leve nær til Jesus?

– Vi ønsker at regionene i enda større grad legger til rette for sjelesorg i ulike misjonsfellesskap, sier Grete Yksnøy Martinsen.

– Alle må vita kva det betyr å vera del av kyrkja, seier Mario Delgado, den nye generalsekretæren i samarbeidskyrkja vår i Bolivia. Han ynskjer at kyrkja skal nå fleire med evangeliet.

Styret for bokhandelkjeden Vivo AS har begjært kjeden konkurs. Denne uken ble oppbudsbegjæring sendt til Oslo byfogdembete.

Midt i mars var det tid for den årlige konferansen i Øst-Afrika. Alle utsendingene kom til Nairobi for en uke med samtaler om arbeidet, åndelige samlinger og fellesskap.

I Øst-Afrika samarbeider NLM tett med de nasjonale kirkene og lokale kristne for å bedre folks liv og nå enda flere mennesker med evangeliet.


Øst-Afrika

I Øst-Afrika-regionen driver NLM blant annet et stort litteraturarbeid som når hundretusenvis av mennesker hvert år med bibler og kristen litteratur.

Les mer | Bli fast giver

Fem jenter konfirmerer seg på bedehuset på Flekkerøy. NLM tror stadig flere vil konfirmere seg i NLM-sammenheng i framtiden.

NLMs jubileumsfest 18. juni tilbyr en helaften i Oslo. Festen i Konserthuset blir sendt direkte på nett.

– Vi mener ikke at alle som fortsatt står som medlemmer i Den norske kirke støtter løgn eller legitimerer vranglære. Det er beklagelig at uttalelsen fra ni ledere i NLM kunne oppfattes som en anklage mot alle kirkens medlemmer, sier generalsekretær Øyvind Åsland.

Today's Quote

Jak 1:26 Den som mener at han dyrker Gud, og ikke holder sin tunge i tømme, men bedrar sitt eget hjerte, hans gudsdyrkelse er forgjeves.

Share


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.