> UtsynHele 160 kvinner har meldt seg på til samlingen i NLMs kvinnenettverk andre helgen i september. – Dette blir en fest, sier en av lederne forsamlingen, Grete Yksnøy Martinsen.

MINIANDAKT: «Ver ikkje for snar med munnen, og lat ikkje hjartet forhasta seg når du vil tala eit ord for Guds anlet. For Gud er i himmelen og du er på jorda, lat difor orda dine vera få!» Forkynnaren 5,1–2

– De har klart å bevare trofaste NLM-lesere, samtidig som de har fått mange nye lesere. Det er noe mange kristne nettsteder sliter med, sier mediegründer Johannes Hoff Holmedal.

Dette året ble fire av NLMs åtte populære bibelcampinger nedlagt. Samtidig vokser de i resten av Norge.

Fra 1. august leder Kolbjørn Bø NLMs største region.

Unge givarar er meir prosjektorienterte og mindre organisasjonslojale enn tidlegare generasjonar. Norges Innsamlingsråd trur organisasjonane blir nøydde å omstille seg for framtidas givarar.

Etter at TeFT familie kull 1 i Nairobi har fått flere søkere enn der er plass til, karakteriserer Rune Mjølhus responsen som overveldende. Første kullet består av 23 barn og 14 voksne. 

En flokk med kyr troppet også opp og ville være med da det ble holdt stevne på Kikesnessetra i Iselvdalen i Troms. 

Under årets generalforsamling for Indremisjonsforbundet (ImF) ble spørsmålet om når NLM og ImF skulle slå seg sammen. – Vi må anerkjenne ulikheten mellom de to organisasjonene, sier personalleder i ImF.

– For en som er «ny» er det nyttig å bli kjent med NLM på dette kurset, sier danske Ruth Osmundsen. – Og jeg synes det er positivt at lederne kommer hit, også generalsekretæren, at de prioriterer å være her.

1.300 ungdommer møtte opp til den omdiskuterte Leeland-konserten første kveld på Ung Landsmøte i Randaberg. 

Den faste gjevartenesta til NLM var nær éin million høgare i fyrste halvår 2016 enn i tilsvarande periode i fjor. Innsamlingsleiar Grete Haukelid seier ho stundom spør seg kven gjevarane er.


Student og journalist Morten Oftedal Schwencke uttalte nylig til Vårt Land (2/8) at studentmiljøet i Norge er preget av fiendtlige holdninger til religion. «Det virker til å være bred enighet om at religion er noe middelaldersk som vi er ferdig med i vårt opplyste samfunn», sier Schwencke.

Etter de grusomme drapene på en nattklubb for homofile i Orlando i USA har noen få kristne ledere støttet angrepet. Men det er i strid med Det nye testamente å ta til orde for at mennesker skal straffes av staten for å forkaste kristen tro eller etikk.

Utsyns papirutgave har kommet i ny drakt og oppdatert profil: Vi vil nå satse enda mer på engasjerende misjonsstoff. Her er en kort innføring i det nye bladet.

Norge

Arbeidet i Norge er grunnstammen i NLMs verdensvide arbeid for å nå flere mennesker med evangeliet både i vårt eget land og over hele verden.

Les mer | Bli fast giver

Dagens bibelsitat

1Pet 5:7 Og kast all deres bekymring på ham, for han har omsorg for dere.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.