> UtsynFriskolene som er truet med millionkrav om tilbakebetaling av moms, skal få kompensasjon for kravene.

Fem jenter konfirmerer seg på bedehuset på Flekkerøy. NLM tror stadig flere vil konfirmere seg i NLM-sammenheng i framtiden.

NLMs jubileumsfest 18. juni tilbyr en helaften i Oslo. Festen i Konserthuset blir sendt direkte på nett.

– Vi mener ikke at alle som fortsatt står som medlemmer i Den norske kirke støtter løgn eller legitimerer vranglære. Det er beklagelig at uttalelsen fra ni ledere i NLM kunne oppfattes som en anklage mot alle kirkens medlemmer, sier generalsekretær Øyvind Åsland.

Mellom seks og syv tusen folkegrupper regnes blant de minst nådde. NLM og Norea vil gjøre 1. pinsedag – i år 15. mai – til bønnedag for de minst nådde folkeslagene.

– Vi ønsker at regionene i enda større grad legger til rette for sjelesorg i ulike misjonsfellesskap, sier Grete Yksnøy Martinsen.

Styret for bokhandelkjeden Vivo AS har begjært kjeden konkurs. Denne uken ble oppbudsbegjæring sendt til Oslo byfogdembete.

Organisasjonen Kristent Interkulturelt Arbeid (KIA) får likevel fortsette sin norskopplærings- og barnehagevirksomhet.

Jørn Martinsen (43) er fast ansatt som rektor ved Bibelskolen Fjellhaug i Oslo. Han har vært konstituert i stillingen dette skoleåret.

Bibelcampingtilbudet i Misjonssambandet blir kraftig redusert til sommeren. Tre steder kuttes den helt ut, mens ett sted blir årets bibelcamping krympet til ei uke.

– Hele grunnen for vår eksistens er å spare penger for kristen-Norge.

Ikke siden lanseringen har flere besøkt nettsidene til NLM trossamfunn.


Vi mennesker er ofte mindre nøytrale og objektive enn vi skulle ønske. La oss vokte oss fra å snakke slik at det virker som om tungen vår brukes til å forbanne andre mennesker.

Det norske samfunnet forkaster Bibelens veiledning om samliv og seksualitet. Når vi lever i syndens verden utsettes vi for fristelser, og å gjøre det rette vil derfor ikke alltid være å gjøre det mest behagelige.

Mye forferdelig har utvilsomt skjedd i kristendommens navn. Men i en tid med økende muslimsk radikalisering – og islamister gir en religiøs begrunnelse for grufull terror – bør vi i ærlighetens navn påpeke at svært få kristne tenker på tilsvarende vis.

Øst-Afrika

I Øst-Afrika-regionen driver NLM blant annet et stort litteraturarbeid som når hundretusenvis av mennesker hvert år med bibler og kristen litteratur.

Les mer | Bli fast giver

Dagens bibelsitat

Sal 37:7 Vær stille for Herren og vent på ham! La ikke din vrede opptennes over den som har lykke på sin vei, over den mannen som setter i verk onde planer.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.