> UtsynNorli-butikkene blir mer åpne for bøker fra Lunde og Luther forlag. – En nysignert avtale gir oss mulighet til å arbeide mer aktivt overfor denne kjeden, men vi er avhengig av markedet, sier forlagssjef Tom Teien.

MINIANDAKT: En fruktdyrker fikk uvanlig stor avling. Han fylte opp flere kasser med epler og satte dem ved veien. På en plakat like ved sto det: «Forsyn dere, gratis!«

NLM har i noen år hatt en misjonærenhet i Juba i Sør-Sudan – som jobber for MAF (Mission Aviation Fellowship). På grunn av uroligheter i landet har enheten nå blitt evakuert.

Krig og konflikter stoppet oversettelsen av Bibelen til mahou-språket. Nå går snart evangeliene i trykken.

Utsyn legg no ut miniandaktane frå papirutgåva. Journalist Per Ove Aarset har skrive denne andakten. 

Sommerens bibelcamper i NLM-regi er i gang. I fire av sju regioner arrangeres det bibelcamping i løpet av juni og juli.

Kåre Johan Lid (58) blir ny leder i NLM Norge etter Øystein Engås som slutter nå i sommer.

– Det er heller et potensiale for mer samarbeid med Fjellhaug nå som NLA utvider tilbudet i Oslo, sier NLA-rektor Erik Waaler.

Vel tretti organisasjoner og kirkesamfunn stiller seg bak en erklæring som verner om ekteskapet, barnet og Bibelen.

På hovedstyremøtet i april ble samtaler om et mulig samarbeid mellom NLA Høgskolen og Fjellhaug internasjonale Høgskole løftet frem.

Jan Tore Vespestad har sagt opp sin stilling som regionleder i NLM Midt-Norge. 

På årets UL skal det amerikanske bandet Leeland holde åpningskonserten. Det har imidlertid skapt reaksjoner at bandet har en relasjon til Bethel Music Collective som igjen er tilknyttet den kontroversielle menigheten Bethel Church.


Etter de grusomme drapene på en nattklubb for homofile i Orlando i USA har noen få kristne ledere støttet angrepet. Men det er i strid med Det nye testamente å ta til orde for at mennesker skal straffes av staten for å forkaste kristen tro eller etikk.

Utsyns papirutgave har kommet i ny drakt og oppdatert profil: Vi vil nå satse enda mer på engasjerende misjonsstoff. Her er en kort innføring i det nye bladet.

Intet menneskelig er fullkomment. Men Bibelens menneskelighet trenger ikke å innebære en avvisning av at den gir en pålitelig veiledning for hva vi skal tro og hvordan vi skal leve.

Etiopia

I Etiopia samarbeider NLM med Mekane Yesus-kirken for å nå stadig flere med evangeliet.

Les mer | Bli fast giver

Dagens bibelsitat

1Tim 6:6 Ja, gudsfrykt med nøysomhet er en stor vinning!

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.