Årsmelding 2024

Sakspapirer til regionårsmøtet

Nå er sakspapirene til årets regionårsmøte i Misjonssambandet Midt-Norge klar. Det er et innholdsrikt årsmeldingshefte som er vel verdt å lese.

Årsmeldinger linket til handlingsplanen

Både regionstyret og BUR har skrevet sine årsmeldinger ut fra hvordan de har vurdert status i forhold til handlingsplanen som ble vedtatt i 2023. Du kan se om de har gitt de ulike satsingsområdene "trafikklys" grønn, gul eller rød.

Mangler åtte kandidater til viktige verv

Det skal velges representanter til regionstyret, barne- og ungdomsrådet og valgnemda. På tross av iherdig innsats fra nåværende valgnemda, mangler det fortsatt åtte kandidater til disse viktige tillitsvervene. Vil du være med og be om flere villige kandidater?  

Forslag til nye lover

Som en følge av vedtak på Misjonssambandets GF 2022 har hovedstyret vedtatt ny normallov for regionene. Hovedstyrets kommentarer til normalloven finner du her.

Regionstyret har foreslått noen tilpasninger for region Midt-Norge, og begrunnet avvikene i egne kommentarer som ligger i heftet.

Mye spennende på institusjonene

Siste del av heftet består av 21 sider gir et innblikk i det viktige arbeidet som drives på de ulike institusjonene våre. Ved å lese dette blir du bedre kjent med hver enkelt sted, og får også et godt utgangspunkt for konkrete bønne- og takkeemner!

Mer info og påmelding

Heftet med sakspapirene er sendt i epost til misjonsfellesskapene våre og sendes fortløpende til de innmeldte deputerte fra misjonsfellesskapene. Heftet blir dessuten tilgjengelig på årsmøtet. Du kan også laste ned heftet her.

Mer informasjon om og påmeldingsskjema til regionkonferansen finner du her

Påmeldingsfristen er søndag 26. mai.