Trafikk i Medan

Prøver å være så operative som mulig

Hilsen fra Indonesia i forbindelse med koronaviruset.

Det er morgenandakt med sang og bønn hver morgen på kontorene i Medan. Men ettersom koronaviruset også berører Medan, har vi tatt en del forhåndsregler, som å flytte andakten utendørs. Det er flere som jobber hjemmefra og vi har begrenset aktivitet.

Her er en video av lovsangen og en hilsen fra vår stedlige representant, Ørjan Bredvei:

Det er ingen som er syke enda, og vi føler oss trygge. Men vi ønsker å være føre var, slik at vi forhåpentligvis kan få opp aktivitetsnivået på prosjektene våre så snart som mulig. 

Alle skolene er stengt, det er ikke kirkeaktivitet nå på søndag og det er gått ut beskjed om at personer oppfordres til å be hjemme istedenfor i moskeen. Dette blir ikke helt fulgt enda. 

Misjonærbarna har hatt hjemmeskole en uke, og det går etter forholdene veldig bra. Skolen har et flott opplegg, og vi har en fantastisk ettåring som hjelper!

 

Vær med oss i bønn 

Vi vet ikke hvordan ukene fremover blir. Det snakkes om at landet skal stenge, og hvis det da blir fullt utbrudd her, vil det være vanskelig å fly ut. Men vi er ved godt mot og stoler på Gud oppi dette også!

Vi (Familien Dyve) har ei lita jente som ble født i februar her i Medan. Det er nok det vi tenker mest på. Men alle er friske og har det fint.

Så er vi med i bønn for dere i Norge. 

Steffen Pedersen Dyve

Steffen Pedersen Dyve

Pastor Bedehuskirken Lyngdal (70%)