Fjord

Sørvest

Misjonssambandet sørvest består av kommunene fra Fitjar i nordvest, Eidfjord i nordøst til Kvinesdal i sørøst.

Misjonssambandet sørvest driver et rikt og variert arbeid i de fleste kommuner med møter på bedehus, foreninger og andre nære fellesskapsgrupper og ikke minst et stort arbeid blant barn og unge. Regionen er opptatt av å forkynne Guds ord til nye generasjoner og formidle kallet til misjon.

 

Institusjoner

Utenom arbeidet lokalt er det stor aktivitet på de fem leirstedene i regionen med forskjellige arrangement for alle aldersgrupper. Flere lokalradioer, barnehager, grunnskoler samt videregående skoler er også en viktig del av virksomheten. Vi har også gjenbruksbutikker flere steder i regionen.

Arbeidet på bedehusene og i foreningene er delt inn i tre geografiske områder. Område Nord, Midt og Sør. 

 

Ressurser

Har du husket å registrere ditt fellesskap/forening e.l. hos oss? Det kan du gjøre her!

Du finner mer informasjon og nyttige ressurser fra region sørvest i Ressursbanken (husk å filtrere på region sørvest). Her finner du f.eks. skjema for ønsker om talerhjelp, regionens lover mm.

 

Gaver

Misjonssambandets gavekonto: 8220 02 90131

Vi ber om at innbetalinger av foreningsgaver gjøres med bruk av KID-kode. Dette sparer oss for administrasjonskostnader.

Ved innbetaling av gaver uten bruk av KID ber vi om at det påføres tydelig informasjon om hva innbetalingen går til og hvem den er fra.

Har du spørsmål om innbetaling av gaver til Misjonssambandet kan du kontakte regionkontoret eller Misjonssambandets hovedkontor - informasjonsavdelingen, tlf. 22007200, e-post: giver@nlm.no

 

Adresse

Region sørvest Jærveien 107, 3. etasje 4318 Sandnes

Kontakt

E-post: sorvest@nlm.no Telefon: 51 82 31 00 Åpningstider: Mandag til fredag kl. 09.00-14.00 Kontoret holder sommerstengt 1.-23. juli 2023

Kontakt oss dersom du har spørsmål om leirene:

telefon: 51 82 31 00 (09.00-11.30 og 12.00-14.00)
epost: sorvest@nlm.no

 

Skroll ned for å se leiroversikten.

Alternative visninger:
alle leirer i region sørvest 
(sortert etter dato)
leirer sortert etter leirsted

Finn mer informasjon i artiklene nederst på denne siden! 

Aktuelle leirbrosjyrer:

Leirbrosjyre 2024.pdf

 

Informasjon om påmelding:

 • NB; Arrangementet må forhåndsbetales i påmeldingen.

  Blir det vanskelig å betale for arrangementet med en gang, ta kontakt med regionkontoret og vi hjelper med påmelding for e-faktura. 

  Det koster å reise på leir, vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for at barn og unge får reise på leir. Ta kontakt med regionkontoret om det er aktuelt for deg eller noen du kjenner å søke om støtte til leir. Du vil da få tildelt en egen påmeldingslink fra oss. Du er velkommen til å kontakte oss på telefon 51 82 31 00 (man-fredag 09.00-14.00) eller epost sorvest@nlm.no.

   

  Stegene i påmeldingen i Checkin:

  1. Velg antall billetter

  2. Fyll ut kontaktinformasjon om den som gjør påmeldingen (bestillingskontakt)

  3. Fyll ut informasjon om personen som skal delta på arrangementet (deltakerinformasjon, kan være likt som bestillingskontakten)

  4. Tilleggsvalg til billetten (ekstra informasjon, f.eks. allergier)

  5. Betalingsvalg

  Trenger du hjelp, ta kontakt med regionkontoret. 

 • Deltakerne får plass etter hvert som de blir påmeldt. Epost om bekreftelse av plass (eventuelt med info om venteliste) sendes ut med det samme påmeldingen er fullført. Denne eposten sendes til den som står oppført som betaler. 
 • BETALING: Arrangement betales ved påmelding med vipps eller bankkort. Ved behov for å få tilsendt efaktura ta kontakt på telefon med regionkontoret for påmelding.
 • Program og eventuell infomasjon sendes normalt ikke per post, men legges under hver enkelt leir her på nettsidene senest 14 dager før leiren. 
 • Avmeldingsgebyr kr. 250,- ved avmelding senere enn 14 dager før leirens start. Ved avmelding senere enn kl 15.00 dagen før leiren starter må det betales full pris. Bruk gjerne reiseforsikring i slike tilfeller.
 • Påmelding forutsetter at du aksepterer våre PÅMELDINGSVILKÅR

 

Les mer informasjon i artiklene nedenefor:

Påmeldingsvilkår

Leirklubb sørvest

 

 • Forrige
 • 1
 • ...