Elever og reiseleder

Klar til innsats for Øst-Afrika

Tre av NLMs skoler skal samle inn penger til NLMs arbeid i Øst-Afrika dette skoleåret. Vi fikk besøk av noen av elevene, og de fikk til og med oppleve regn!

I starten av november kom tidligere misjonær Ingrid Næss til Kenya, sammen med seks spente elever. Elevene hører til skolene Nordborg vgs., Rødde folkehøgskole og Val vgs., og målet for turen var å bli bedre kjent med arbeidet vårt i Øst-Afrika.

Vi er nemlig så heldige at disse skolene har valgt å samle inn penger til vårt arbeid.

 

Møte med land og folk

Først gikk turen til kysten, hvor de deltok på gudstjeneste, samt fikk et innblikk i hvordan vi driver et voksenopplæringssenter. Og selvsagt ble det tid til å bade i det indiske hav.

Videre reiste de med tog til Nairobi, hvor de fikk truffet noen av utsendingene som bor her. I tillegg fikk de truffet både løver, sjiraffer og sebraer i Nairobi nasjonalpark. 

 

Sjelden regnskur

Siste del av turen var til vannprosjektet i Tana North. Inntrykkene var mange og sterke, og det var ekstra stas å sove ute under åpen himmel oppå vanntårnet.

I løpet av natta måtte de «rømme» inn grunnet regn, noe som ikke mange får oppleve. Før regnet som har kommet de siste månedene, var det 1,5 år siden forrige regnfall.

Etter en intensiv tur i Kenya, har de fått blitt godt kjent med arbeidet vårt og er klare for å videreformidle inntrykkene til sine medelever.

Lykke til med innsamling av penger til arbeidet her i Øst-Afrika. Det er vi utrolig takknemlige for. 

 

Oddgeir Teigen

Misjonær