konferansen

Konferanse- 2024

«Herren, han som drar foran deg, han skal være med deg - han skal ikke slippe deg og ikke forlate deg. Du skal ikke frykte og ikke være motløs.» (5 Mos 31,8)

Den 4. mars fikk vi igjen samles i Medan for en ny konferanse.

Vi startet uken på kontoret i Medan sammen med den nasjonale staben. Her fikk vi høre fra koordinatorene for prosjektene der de presenterte mål, visjon og resultater fra prosjektet de er med på. Det er inspirerende å se deres entusiasme og engasjement, og hvordan de ønsker å leve som Jesu vitner der de er.

(Dersom dere ønsker, kan dere lese mer om disse prosjektene i prosjektkatalogen.)

 

Fellesskap

Etterpå gikk turen til Lake Toba, som ligger i fjellene utenfor Medan. Her hadde vi noen fine dager sammen med godt fellesskap.

Det var fint å hver dag starte morgenen med familiemøte, etterfulgt av bibeltime med Paul Reidar Odeh. Vi har også hatt noen fine kvelder med lovsang, bønn, prat og lek.

Barna har storkost seg, og mange av dem har vært på farten fra tidlig morgen til sen kveld. Det er fint å se hvordan de år etter år finner et unikt fellesskap på tvers av generasjoner og koser seg sammen, selv om det kan gå mange måneder uten at de treffer hverandre.

Vi er også svært takknemlige til ungGlobal, som har tatt så godt vare på barna våre disse dagene. De er barnas helter denne uka!

Mye av tiden har også selvsagt gått til forhandlinger, der vi har fått gode samtaler om arbeidet og veien videre.

 

Gud går foran

Det er alltid spennende å gå mot et nytt år, der noen reiser tilbake til Norge, mens nye kommer ut. Vi ønsker den nye familien velkommen og gleder oss til et nytt år.

«Hver den som påkaller Herrens navn, skal bli frelst. Men hvordan kan de påkalle en de ikke tror på? Hvordan kan de tro på en de ikke har hørt om? Og hvordan kan de høre uten at noen forkynner? Og hvordan kan de forkynne hvis de ikke er utsendt?» (Rom 10,13-15)

Det er godt å vite at vi ikke er her alene, men at Gud selv vil gå foran oss. Uten Han er ingenting mulig, sammen med Han er alt mulig. «Han skal vokse, jeg skal avta.» (Joh 3,30)

Utsending i Indonesia