Pastor Juan De Dios og kona med forgylte diplomer

Trofast pastor takket av

En fullsatt kirke ga offisiell takk til Juan De Dios Bellido, tidligere pastor i “Jesus Es Vida” i Arequipa.

Søndag 18. august ble den nå pensjonerte pastoren Juan De Dios Bellido takket for sin trofaste tjeneste i en av kirkene våre i Arequipa. Etter 28 år i jobben, ble han den første pastoren i vår sammenheng her ute, som valgte å gi stafettpinnen videre.

 

En rørende seremoni

Det var en rørende seremoni. Spesielt med tanke på at i fjor på denne tiden ble Juan De Dios svært syk, og det var uvisst om han ville klare seg.  Både pastor nasjonal, styreleder i det nasjonale kirkestyret og stedlig representant for NLM, var til stede for å få med seg markeringen og å komme med en hilsen. Som seg hør og bør i dette landet, ble det også overrukket forgylte diplomer av metall.

Pastorpar og representanter
Marie Vargas

Det ble trukket frem at Juan De Dios var en veldig trofast og ydmyk pastor, som alltid stilte opp. Han ble også oppfordret til å veilede den nye pastoren med sin visdom og kjærlighet.

Pastor Juan De Dios får klem
Marie Vargas

Finn styrke i ordet

Juan De Dios takket for takken og ikke minst støtten det siste året. Han viste til 1. Kor 16 og ba menigheten om å fortsatt sette sin lit til ordet og bli styrket av det. Den tidligere pastoren takket også misjonen for at de kom med evangeliet, slik at han personlig vet at Kristus er hans frelser.