Familien N

Utreise med Nandrups

PODKAST: Bli med på en utreise! I en helt ny podkast-serie gir ekteparet Nandrup oss et unikt innblikk i både forberedelser og utreise til den andre siden av jorden.

I disse dager lanserer podkasten Utsendt en miniserie om hvordan det er å reise ut som misjonær for Misjonssambandet.

Lytt til podkast-episoden nederst i saken.

Gjennom flere episoder får vi bli med utsendingene Ingebjørg og Henrik Nandrup gjennom hele utreiseprosessen og får innblikk i både de praktiske aspektene – og ikke minst alle tankene og vurderingene som følger med. De reiser ut med sine to barn.

Ekteparet Nandrup synes det har vært fint å kunne dokumentere de rå inntrykkene de opplevde, spesielt etter ankomst på felt.

– Vi har spilt inn episoder innimellom pakking, flytting og etablering i en ny kultur. Så det dere får høre er ekte og nært, skriver Ingebjørg på e-post fra Medan i Indonesia.

  

Helt vanlige oss

I podkasten ønsker de å ta bort noen av fordommene med det å reise ut som misjonær.

– Det er lett å se på det misjonærer gjør som noe veldig spesielt, og kanskje uoppnåelig. Et viktig punkt i vår prosess, var da vi skjønte at vi ikke skulle reise og håpe at vi ble noen andre i løpet av flyreisen ut. De første månedene våre her i Indonesia har vi opplevd igjen og igjen at vi ikke klarer å være noe mer enn helt vanlige oss. Det er nettopp som en helt vanlig kristen familie at vi kan bety en stor forskjell.

– Vi håper at både de som er støttespillere og de som vurderer en tjeneste i utlandet kan lære mer om dette av å høre på at vi skravler, avslutter Ingebjørg.

Nye episoder av miniserien Utreise legges ut hver uke og kan lastes ned på alle podkast-plattformer.

Hør første episode av Utreise her:

 

Utsendt

En samtalebasert podkast om Misjonssambandets internasjonale arbeid.

Tar opp spørsmål om hva slags utfordringer man møter i en global misjons- og bistandskontekst? Hvordan er egentlig arbeidet organisert? Og hvordan føles det å bo og arbeide i krysningspunktet mellom ulike språk, kulturer og verdensbilder?

Med en rekke gjester som er tett på arbeidet gir Utsendt et spennende innblikk i hvordan det er å drive misjon og bistand i en verden i stadig endring.

Kan høres på stort sett alle steder hvor podkast lyttes til, eller man kan gå inn på nlm.no/podkast. Publiseres ukentlig.