To par hender holder mobiltelefoner

Nettsider/apper

Det finnes mange gode ressurser på nettet som kan være til nytte i det flerkulturelle arbeidet. Her er noen tips.

Aktuelle Apper:

  • Good News Media (Norsk) Ny app som er veldig aktuell. Den har en norsk side for kristne (medvandrere) som vil bli inspirert og utrustet til tjeneste blant innvandrere – og ulike språksider (Somali, Arabisk, Farsi) med ressurser for søkende og troende fra denne bakgrunnen. Tilgjengelig både for Android og Iphone.

 

  • YouVersion (Flerspråklig, inkl. Norsk). En bibel-app med Bibelen og flere andre ressurser på de fleste språk. Tilgjengelig både for Android og Iphone.

 

  • Bible.is (Flerspråklig, inkl. Norsk). En bibel-app med Bibelen og flere andre ressurser på de fleste språk. Inkluderer lyd og film materiale på flere språk også. Tilgjengelig både for Android og Iphone.

 

  • TWR360 (Engelsk). Inneholder kristne lyd og mediefiler på ulike språk som kan være aktuelle i møte med ulike folkegrupper. Tilgjengelig både for Android og Iphone.

 

Aktuelle nettsider:

  • https://www.almassira.org. (Engelsk side) Al Massira er tittelen på en ressurs som består av undervisning gjennom blant annet korte filmer og samtaleopplegg. Det holdes regelmessige Al Massira kurs i Norge for dem som ønsker å bruke ressursene.

 

  • https://kristenkonvertitt.no/. Flere kristne organisasjoner i Norge har gått sammen og laget et ressursdokument for menigheter som tar imot konvertitter. Beskrivelse fra nettstedet: Dette ressursdokumentet er tenkt som en hjelp for menigheter som tar imot konvertitter. Målet med ressursdokumentet er å gi en grunnleggende og helhetlig innføring i hva det er viktig å tenke på når menigheter møter mennesker som konverterer fra en annen religion, og gjerne med en annen kulturell bakgrunn. 

 

 

 

  • https://joshuaproject.net. (Engelsk side). Her blir de ulike folkegrupper presentert, samt at du kan finne mye ressurser m.m.