Barn rundt et bål

Hva trenger jeg å vite om leir?

Her får du svar på spørsmål som mange stiller. Finner du ikke det du lurer på her, ber vi deg ta kontakt med din region.

Gå til leiroversikten her

 

Hva er leir?

Leir er spennende og lærerikt både for deltakerne og foreldrene hjemme. Her møter en deltakere fra mange forskjellige steder, får nye venner og gjør mye artig sammen. På leir har vi alltid med mange erfarne ledere som gjør sitt ytterste for at deltakerne skal ha det bra. Hver leir får et eget preg, men noe er felles: - Spennende bibelundervisning tilpasset aldersgruppen - God mat tilberedt av kjøkkenpersonell - Gode opplevelser med aktiviteter, lek og moro.

 

Hva må du ha med?

Det kan variere noe fra leir til leir, men følgende kan være lurt å ta med: Laken, putetrekk og sovepose/dynetrekk, passende klær, innesko, Bibel/Det nye testamentet og skrivesaker. Ta ikke med cd/mp3-spiller, pc, nintendo eller mobiltelefon. Erfaringsmessig er det unødvendig med slike ting på leir, og det er dumt hvis det blir ødelagt eller borte på leiren. I programmet for leiren står det tlf.nr til både leirsjef og leirsted.

 

Pris og betaling

Pris for leirene finner du i programmet som blir sendt ut og på nettsidene. Betaling skjer via tilsendt faktura i etterkant av leiren. Det refunderes ikke noe hvis oppholdet må avbrytes. I noen regioner gis det 20% søskenrabatt for søsken som reiser på samme leir. Se leirsiden for din region for eventuell info om dette.

Betalingsbetingelser.

 

Påmelding og program

Påmelding skjer til den NLM Regionen som arrangerer leiren. Bruker deltakeren spesielle medisiner eller har andre hensyn en må ta i hverdagen, så gi beskjed ved påmelding eller ankomst. Da kan lederne også ta hensyn fra starten. Program for leiren sendes vanligvis på e-post eller post ved påmelding.

 

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips til nye leirer, eller ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlig for tilbakemelding. Norsk Luthersk Misjonssamband er en av Norges største misjonsorganisasjoner og driver arbeid i mange land. I Norge driver NLM blant annet en rekke skoler, barnehager og leirsteder. Tilbakemeldinger kan sendes til de ulike regionene (du finner kontaktinformasjon på regionssidene).