Barn trekker i tau

Leirklubb region nord

Bli med i leirklubb og spar penger fra første leir du er med på!

Er du glad i å reise på leir? Da er leirklubben midt i blinken for deg!

Leirklubb nord

Deltakere på barne- og tweensleirer kan bli medlem i leirklubb nord. Medlemskapet gir ingen andre rettigheter enn rabatt på leirprisen, og det medfører ingen forpliktelser å være medlem. Det er ingen aktivitet i leirklubben utover leiren(e) du er med på. Medlemmene i leirklubben får tilsendt informasjon om kommende leirer som er aktuelle for sin aldersgruppe. 

Leirklubben mottar økonomisk støtte for hvert medlem, som igjen kommer leirarbeidet til gode!

Ung regioN

Deltakere på ungdomsleir kan du bli medlem i UNG regioN. Medlemskapet koster 50 kr pr. kalenderår, og gir 100 kr i rabatt pr. ungdomsleir du deltar på.

Laget kan søke økonomisk støtte for hvert medlem, som går til drift av laget, og til å utvikle ungdomsarbeidet i regionen.

Laget må ha et valgt styre og avholde årsmøte. Dette blir gjennomført i løpet av «Sommerleir for ungdom» i juni.

Medlemskoningent

Medlemskapet i leirkubben koster 50 kroner per kalenderår, og medlemmene får 100 kroner i rabatt for hver leir de er med på det samme kalenderåret. Medlemsskapet fornyes ikke automatisk, men ved å melde seg inn på nytt året etterpå. Kontingenten betales sammen med leiren.

Kryss av på påmeldingsskjemaet for "Deltakeren ønsker å bli medlem" dersom en ønsker leirklubbmedlemskap.

Dersom en allerede har vært på en leir tidligere i samme kalenderår og har betalt medlemskoningent, krysser en av for "Deltakeren er medlem".