Bibelfortellinger

Bibelfortellinger

Bibelfortellinger er samlebegrepet for ressursene Kort og godt, og Smått og godt

Smått og godt - bibelfortellinger og Kort og godt – bibelfortellinger er to tilpassede andaktsressurser til samlingsstunder for barn fra 0 - 6 år.


Her får barna lære og være aktive i formidlingen av sentrale bibelfortellinger. Morsomme aktiviteter, sang og musikk, rollespill, konkreter, repetisjoner og faste rammer, gjør at samlingsstundene treffer barna på ulike måter. Samlet sett inneholder oppleggene 70 forslag til samlingsstunder,

Et enkelt, kreativt og forutsigbart verktøy for deg som skal ha andakter og samlingsstund for barn. 

 

Kort og godt

Samlingene er spesielt rettet mot førskolebarn, men kan også brukes i arbeid for større barn.  I tillegg til andaktene, følger det med et kart over Israel på Jesu tid. Kartet er trykket på stoff og er 150 ganger 90 cm stort, med maljer som gjør det mulig å henge opp kartet når det ikke er i bruk.

 

Smått og godt

Smått og godt - bibelfortellinger er en andaktsressurs for deg som skal ha samlingsstund med barn fra 0 - 3 år. Det er spesielt tilpasset denne aldersgruppen, men kan fint brukes med de eldre barna også. I tillegg til kortene med 30 samlingsstunder, følger det med spennende bibelfigurer som vil gjøre andaktene mer levende og konkrete for barna. Det følger også med et gripekors som er fint å bruke som symbol, men også i bønn sammen med barna.