Ipad og kaffekopp

Facebookgruppen barnelaget

Sjekk ut facebookgruppen for deg som er engasjert i barnelag.

 - Jeg startet denne gruppen for å skape et forum for alle barnelagsledere og barnearbeidere som er involvert i barnelagene våre. Jeg tror at man ofte kan føle seg litt alene på hver sin tue, og da kan det være godt å merke at man er flere som deler de samme utfordringene og gledene. Jeg håper barnelagsledere og barnearbeidere vil bruke gruppen aktivt til å dele andakter, tips og aktivitetsopplegg med hverandre, sier barne- og familiekonsulent Kasy Galgalo.   

    

Gruppen står som "lukket" dersom du søker den opp på Facebook. Dette er fordi den skal fungere som et forum for folk som er engasjert i barnelag, og du blir raskt et fullverdig medlem av gruppen dersom du spør om å få bli med.  

   

- Det er ikke alltid nødvendig å skulle finne opp kruttet på nytt hver gang. I en travel hverdag har man ofte ikke tid til å bruke så mye tid på å forberede kveldens samling, og da kan det være fint å kunne finne noe ferdig, som andre har laget og prøvd ut. Samtidig håper jeg barnelagslederne ikke vil være redde for å spørre hverandre om råd og tips. Selv om barnelagene rundt omkring kan være veldig forskjellige, er det nyttig å dele erfaringer og "Hvordan pleier dere å...?", sier Galalo

   

Facebookgruppen finner du her.

Vi oppfordrer deg som er med i barnelag til å bli med i denne gruppen, og inviter gjerne andre du kjenner.